reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Agnieszkaala no piękna figurka.
Mnie dziś farmaceutka w aptece pyta czy to już końcówka:szok: To się zdziwiła jak powiedziałam, że jeszcze do października.

bb.jpg

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 120
Ostatnia edycja:
sony nie przejmuj się tą aptekarką wyglądasz bardzo dobrze. Moja koleżanka miała gorszą sytuację. Pracuje w sklepie z ciuchami i pewnego razu klientka wypaliła do niej : " Oooo widzę, że pani w ciąży! Który to miesiąc?" Aga zmieszana odpowiedziała, że w cale nie jest w ciąży :-p Ona nie należy do puszystych osób, ale lekkie sadełko na brzuchu ma. Co nie zmienia faktu, że niektórzy ludzie czasami mogli by ugryźć się w język.

Sony super brzuszek.
Kamcia moja koleżanka miała bardzo podobną sytuację. jak się jej zapytali w którym miesiącu, to mówi, że się zrobiła czerwona jak burak i nie bardzo wiedziała jak ma odpowiedzieć.

Sony farmaceutka sie nie przejmuj! Wygladasz pięknie :) mi juz przeszlo miesiąc temu powiedziała pani w sklepie ze na końcówce jestem...

Agnieszkala ale malutki masz ten brzuszek:) az zazdroszczę bo nie pamietam kiedy ja taki miałam :p

Dzaga Twoj brzuszek tez malutki ;)

Aleksiel fajny pomysł na zdjęcie! No i śliczny brzusio:) moj tu chyba jest największy ;)

Madziarena Twoj brzuszek to juz w ogole fajniutki;) bardzo zgrabny;)

reklama
Nnatalie, Twoj brzun musi byc najwiekszy w koncu dwie istotki kryje :)

Sony sliczny okragly brzus - podobny do mojego!
Agnieszkaala Ty szczupaku, bardzo zgrabny brzuszek!

Gadanie ludzkie trzeba puszczac mimo uszu, ludzie zawsze beda komentowac, nie zwazajac na cudze uczucia... a to za maly, za duzy, a za okragly, za plaski... My tam wiemy swoje, nie dziewczyny? Jestesmy dumne z naszych brzuszkow jakby nie wygladaly, bo kryja w sobie caly nasz swiat!!!

Do góry