reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Agnieszkaala no piękna figurka.
Mnie dziś farmaceutka w aptece pyta czy to już końcówka:szok: To się zdziwiła jak powiedziałam, że jeszcze do października.

bb.jpg

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 116
Ostatnia edycja:
sony nie przejmuj się tą aptekarką wyglądasz bardzo dobrze. Moja koleżanka miała gorszą sytuację. Pracuje w sklepie z ciuchami i pewnego razu klientka wypaliła do niej : " Oooo widzę, że pani w ciąży! Który to miesiąc?" Aga zmieszana odpowiedziała, że w cale nie jest w ciąży :-p Ona nie należy do puszystych osób, ale lekkie sadełko na brzuchu ma. Co nie zmienia faktu, że niektórzy ludzie czasami mogli by ugryźć się w język.

Sony super brzuszek.
Kamcia moja koleżanka miała bardzo podobną sytuację. jak się jej zapytali w którym miesiącu, to mówi, że się zrobiła czerwona jak burak i nie bardzo wiedziała jak ma odpowiedzieć.

Sony farmaceutka sie nie przejmuj! Wygladasz pięknie :) mi juz przeszlo miesiąc temu powiedziała pani w sklepie ze na końcówce jestem...

Agnieszkala ale malutki masz ten brzuszek:) az zazdroszczę bo nie pamietam kiedy ja taki miałam :p

Dzaga Twoj brzuszek tez malutki ;)

Aleksiel fajny pomysł na zdjęcie! No i śliczny brzusio:) moj tu chyba jest największy ;)

Madziarena Twoj brzuszek to juz w ogole fajniutki;) bardzo zgrabny;)

reklama
Nnatalie, Twoj brzun musi byc najwiekszy w koncu dwie istotki kryje :)

Sony sliczny okragly brzus - podobny do mojego!
Agnieszkaala Ty szczupaku, bardzo zgrabny brzuszek!

Gadanie ludzkie trzeba puszczac mimo uszu, ludzie zawsze beda komentowac, nie zwazajac na cudze uczucia... a to za maly, za duzy, a za okragly, za plaski... My tam wiemy swoje, nie dziewczyny? Jestesmy dumne z naszych brzuszkow jakby nie wygladaly, bo kryja w sobie caly nasz swiat!!!

Do góry