reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Ja się zastanawiam skąd u mnie to 102, bo mój brzuch wcale nie wydaje mi się jakiś wielki. Pomimo tego, że do specjalnie szczupłych przed ciążą nie należałam, to do swojej talii i brzucha nie mogłam się specjalnie przyczepić, bo proporcjonalnie do bioder talia zawsze była wąska a brzuch płaski (jestem typową gruszką). Zresztą w dalszym ciągu mam wyraźnie zarysowane biodra, bo brzuszek poszedł mi raczej do przodu, a nie na boki, więc nie mam pojęcia skąd te 102 cm.

Ja miałam piłkę jak dzidzia była nóżkami do pęcherza. A teraz główkę ma przy jednym boku a nóżkami kopie w drugim więc jest poziomo i chyba kształt brzucha mi się zmienił. Ale nadal jest bardziej do przodu niż na boki..

ups dziewczyny, to moj brzuch to gigant w porownaniu z Waszymi...
Jest 108 cm... ale i przed ciaza byl wystajacy - zawsze bylam wysoki, szczupak z sadelkiem z przodu. Ale fakt faktem musze odciac slodycze bo mam 8 kg do przodu...

reklama
To i ja pokaże swoje 84cm:D 27t6dzien

Załączniki

• DSC02077.jpg
    DSC02077.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 70
Do góry