reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Dziewczyny super brzuszki :)
Bosmanka nie wiem gdzie te 12kg się ukryło u CIebie :p naprawde tego nie widać :)

ja jak narazie 6kg ale jak sie najem na wieczor to rano mam 6,5kg plusie...pewnie na koniec +10kg bedzie ;] no ale to sie okaze

Nie dziwcie się dziewczyny, bo ja też jestem 8 kg na plusie a nigdzie indziej nie przytyłam niż na brzuchu:-D
Ale za to u mnie brzuch powalająco duży...:szok:

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa :)

Powiem Wam, że sama jestem zdumiona tymi 12 kilogramami, ale waga nie kłamie... Ważę się od początku na tej samej wadze codziennie z wyjątkiem wyjazdów i wtedy miałam największe skoki wagi! Dokładnie 29 czerwca w dniu wyjazdu ważyłam 66,5 (+6,5), a po powrocie 10 lipca waga wskazywała 71,5 (+11,5). 5kg w 12 dni!!! Szwedzki stół był ;) No i teraz połóweczka kolejna wskoczyła... I w sobotę znów wyjeżdżam i wszystko pod nos będzie podstawione :-p To wszystko weszło mi w brzuch, dupsko i uda! Najgorsze, że w 3 miesiącu kupowałam dżinsy w happy mum (269zł!) i kupiłam sobie S, która była taka wygodniutka i jeszcze niewielki zapas miał się w nich zmieścić. Teraz naciągam je z trudem, a nogi w nich jak balerony! Szwy trzymają, ale co może to tam się boczkiem przeciska :-D Jeszcze troszkę i ich po prostu na siebie nie włożę...

reklama
Do góry