reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Atomówka- tak myślałam, że sama możesz nie widzieć róznicy :tak: Brzuszek jest diametralnie inny- nabrał typowo ciązowego okrągłego kształtu. No i jest naprawde duży sporo juz tam tachasz z przodu- pewnie sie przyzwyczaiłas i tego nie widzisz ile juz jest :-D teraz to widze, ze tez tak mam ;-) Niby nie wiele sie zmienilo a po chwili zerkam w lustro przechodzac i sie zatrzymuje z takim WTF?! :szok: hehe ;-)

No i zrobiłam leżące by porównać.. eee.. kurczę

abc.jpg

Ostatnia edycja:
Atomówka podtrzymuję opinie powyżej dziewczyn, pięknie ci brzuszek urósł i nabrał ciążowego kształtu :-)

Angel widać że rośnie a w szczególności podoba mi się to piękne odcięcie na dole brzuszka takie piękne okrąglutkie, na leżąco mojego mało co widać więc nie robię tak zdjęć wolę jak odstaje kiedy stoję :-D

śliczne brzuszki dziewczyny:happy:

Atomówka brzuszek ciążowy jak się patrzy :) już nikt napewno wątpliwości mieć nie może :-):-) śliczny

Angel fiu fiu fiu Ty na leżącą masz taki fajny brzuszek a się dziwisz, że Maleństwo kopać zaczyna ;-);-);-);-);-);-)i dobrze ma super domek więc się "rozgaszcza"

A mój brzdąc dziś po 5 szaleć zaczął :-)

reklama
Do góry