reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
atomowka sliczny brzuszek i juz calkiem spory
mata-kow
mama do kwadratu :)
Atomówka tydzień czasu a sporo urósł - szczególnie widac na wysokości pępka i Ty mówisz, ze nie rośnie i nie widać go
lastpetunia
atomówka jak na 1,5 tyg to brzuszek pieknie urósł widać że dzidzia ładne mieszkanko sobie urządziła )))
Angel.
Zwierzoholik;)
Atomówka- tak myślałam, że sama możesz nie widzieć róznicy Brzuszek jest diametralnie inny- nabrał typowo ciązowego okrągłego kształtu. No i jest naprawde duży sporo juz tam tachasz z przodu- pewnie sie przyzwyczaiłas i tego nie widzisz ile juz jest teraz to widze, ze tez tak mam ;-) Niby nie wiele sie zmienilo a po chwili zerkam w lustro przechodzac i sie zatrzymuje z takim WTF?! hehe ;-)
No i zrobiłam leżące by porównać.. eee.. kurczę
Ostatnia edycja:
anula_mm
czekając na...
Atomówka podtrzymuję opinie powyżej dziewczyn, pięknie ci brzuszek urósł i nabrał ciążowego kształtu :-)
Angel widać że rośnie a w szczególności podoba mi się to piękne odcięcie na dole brzuszka takie piękne okrąglutkie, na leżąco mojego mało co widać więc nie robię tak zdjęć wolę jak odstaje kiedy stoję
śliczne brzuszki dziewczyny
Angel widać że rośnie a w szczególności podoba mi się to piękne odcięcie na dole brzuszka takie piękne okrąglutkie, na leżąco mojego mało co widać więc nie robię tak zdjęć wolę jak odstaje kiedy stoję
śliczne brzuszki dziewczyny
MaMicurina
tosz ty masz tez juz czym się pochwalic :-) ale róznica!!! WOW
o jaaaa! widac i to mocno:-)!!!a ile tyg roznicy?Atomówka- tak myślałam, że sama możesz nie widzieć róznicy ;-)
Zobacz załącznik 399837
Atomówka brzuszek ciążowy jak się patrzy już nikt napewno wątpliwości mieć nie może :-):-) śliczny
Angel fiu fiu fiu Ty na leżącą masz taki fajny brzuszek a się dziwisz, że Maleństwo kopać zaczyna ;-);-);-);-);-);-)i dobrze ma super domek więc się "rozgaszcza"
A mój brzdąc dziś po 5 szaleć zaczął :-)
Angel fiu fiu fiu Ty na leżącą masz taki fajny brzuszek a się dziwisz, że Maleństwo kopać zaczyna ;-);-);-);-);-);-)i dobrze ma super domek więc się "rozgaszcza"
A mój brzdąc dziś po 5 szaleć zaczął :-)
reklama
Bozienka24
angel widac roznice widac bardziej zaokraglany ale prosimy na stojaka eheh