reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
Angel śliczny duży ciążowy brzusio nawet jak leżysz
Angel.
Zwierzoholik;)
Bozienka na stojaka juz dalam A przypominalo mi sie, ze na leząco od pierwszych tygodni zaczęłam robic fotki wiec chciałam zobaczyc czy i tak jest roznica ;-)
MaMicurina tam kiepsko widac, ale jest 4 tygodnie roznicy, pierwszy to 14 tc a ten z wczoraj poczatek 18 tc ;-)
No i dziękuję za miłe słowa ciekawa jestem jak wyjdzie wagowo po powrocie, aczkolwiek skok wagowy bedzie pewnie znaczny ostatnie wazenie 14 tc a teraz bedzie w 24 tc
MaMicurina tam kiepsko widac, ale jest 4 tygodnie roznicy, pierwszy to 14 tc a ten z wczoraj poczatek 18 tc ;-)
No i dziękuję za miłe słowa ciekawa jestem jak wyjdzie wagowo po powrocie, aczkolwiek skok wagowy bedzie pewnie znaczny ostatnie wazenie 14 tc a teraz bedzie w 24 tc
MaMicurina
no to na pewno juz sie mozna spodziewać podwyżki wagi :-)...ja jestem taka ciekawa jak to u mnie bedzie...ta pierwsza ciaza to taka niewiadoma
Angel.
Zwierzoholik;)
Angel widać,że brzusio rośnie
Ja jak leże to w sumie mam jakiś płaski brzuchol więc tak fotek nie robię
Mówie ci, że Ci się wydaje ;-) Ja tez specjalnej roznicy nie widzialam, dopiero na zdjeciu..no coz jest kolosalna..
renia1321
ivi mam to samo, nie wiesz może czym to jest spowodowane? bo przecież nie wszyscy tak mają, strasznie wcześnie mi się wydaje, byłam w szoku dopiero poczytałam na necie że tak się zdarza to się uspokoiłam, 2 dni temu zaczęło mi wypływać ale tylko w nocy i tylko z lewej piersi, dlaczego nie z obu ? mało wiem na ten tematDo tego mogę już zacząć karmić :/ chyba wkładki laktacyjne będe musiała zacząć nosić wkrótce...
reklama
kamilaedi
Bozienka- super masz ten brzuchol
ivi- ty juz taka ciezarowka a ten brzucho taki zgrabny
anula-typowo na chlopca ten twoj brzuch, superasny
miska- wow Twoja fota mnie powalila !! super domek
atomowka- roznica jest i to kolosalna jak na taki krotki okres super.....:-)
angel- u Ciebie tez duza roznica, mi tez podoba sie u ciebie to ciazowe zarysowanie brzuszka
moj to taki malutki jak na was patrze....
ivi- ty juz taka ciezarowka a ten brzucho taki zgrabny
anula-typowo na chlopca ten twoj brzuch, superasny
miska- wow Twoja fota mnie powalila !! super domek
atomowka- roznica jest i to kolosalna jak na taki krotki okres super.....:-)
angel- u Ciebie tez duza roznica, mi tez podoba sie u ciebie to ciazowe zarysowanie brzuszka
moj to taki malutki jak na was patrze....