reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Bozienka na stojaka juz dalam :p A przypominalo mi sie, ze na leząco od pierwszych tygodni zaczęłam robic fotki wiec chciałam zobaczyc czy i tak jest roznica ;-)
MaMicurina tam kiepsko widac, ale jest 4 tygodnie roznicy, pierwszy to 14 tc a ten z wczoraj poczatek 18 tc ;-)

No i dziękuję za miłe słowa ciekawa jestem jak wyjdzie wagowo po powrocie, aczkolwiek skok wagowy bedzie pewnie znaczny ostatnie wazenie 14 tc a teraz bedzie w 24 tc :szok:

Atmówka..Ci powiem,pojechałaś po bandzie ;) meeegaa brzuszek ciążowy, rewelacja!

Angel różnicę widać gołym okiem, tyyylko się cieszyć! Też bym chciała dzwigać takie cudo, a tym czasem rozlewa mi się ta ciąża na boki :/
Piękny!

Do tego mogę już zacząć karmić :/ chyba wkładki laktacyjne będe musiała zacząć nosić wkrótce...
ivi mam to samo, nie wiesz może czym to jest spowodowane? bo przecież nie wszyscy tak mają, strasznie wcześnie mi się wydaje, byłam w szoku dopiero poczytałam na necie że tak się zdarza to się uspokoiłam, 2 dni temu zaczęło mi wypływać ale tylko w nocy i tylko z lewej piersi, dlaczego nie z obu :confused:? mało wiem na ten temat

reklama
Bozienka- super masz ten brzuchol
ivi- ty juz taka ciezarowka a ten brzucho taki zgrabny
anula-typowo na chlopca ten twoj brzuch, superasny
miska- wow Twoja fota mnie powalila !! super domek
atomowka- roznica jest i to kolosalna jak na taki krotki okres super.....:-)
angel- u Ciebie tez duza roznica, mi tez podoba sie u ciebie to ciazowe zarysowanie brzuszka

moj to taki malutki jak na was patrze....:sorry2:

Do góry