reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
tunia23 zobaczysz jak i my wyskoczymyBozienka, ivi, anula, miska cudne te domki macie i takie duze, a moj taki maly jeszcze
szacunek :-) niezły brzucholek :-)super!!!to ja sprzed chwili Zobacz załącznik 399667Zobacz załącznik 399668
ja urosłam już baaardzo (z 75C na duże 80D ), i nadal rosnę.. Do tego mogę już zacząć karmić :/ chyba wkładki laktacyjne będe musiała zacząć nosić wkrótce...
również- jaki kształtny i ładny
anula_mm
czekając na...
Tunia, MaMicurina wasze dzieciaczki są troszkę młodsze a na pewno doczekacie się na dniach większych brzuszków ;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Dziewczyny ale piękne macie domki!
lastpetunia
Fanka BB :)
no mowilam ze mamusia nieumie robic zdiec prosze jak mi z mezem przejdzie zrobie bardziej wyrazniejsze bo tu wyszlam jak bym niemiala brzucha wogole hehe Zobacz załącznik 399634
to ja sprzed chwili Zobacz załącznik 399667Zobacz załącznik 399668
ja urosłam już baaardzo (z 75C na duże 80D ), i nadal rosnę.. Do tego mogę już zacząć karmić :/ chyba wkładki laktacyjne będe musiała zacząć nosić wkrótce...
no Bozienka ciąża w całej okazałości
widać co trzeba i wcale nie tak mało jak piszesz
a to my z Marcelkiem z okazji ukończenia 20tc Zobacz załącznik 399646
kochane, wszystkie macie piekne, duże ciążowe brzuszki ja to w porównaniu do Waszych mam mały jak na prawie 20tc
śliczne domki mają wasze dzidzie ))) niech rosną dalej zdrowo
Matko kochana takie brzuchy tu piękne
Już wielkie piłki macie przed sobą
Ja co prawda miałam zrobić fotę dopiero w 20 tygodniu, ale tak się napatrzyłam na Wasze śliczności to aż mi sie zachciało
Niestety jeszcze sporo mi brakuje do tych Waszych cudnych kuleczek, no ale wszystko przede mną
Małymi kroczkami aby do przodu
Fotka z 6.10 ( 16t,1,d)
Fotka z dziś ( 17t 6,d)
Już wielkie piłki macie przed sobą
Ja co prawda miałam zrobić fotę dopiero w 20 tygodniu, ale tak się napatrzyłam na Wasze śliczności to aż mi sie zachciało
Niestety jeszcze sporo mi brakuje do tych Waszych cudnych kuleczek, no ale wszystko przede mną
Małymi kroczkami aby do przodu
Fotka z 6.10 ( 16t,1,d)
Fotka z dziś ( 17t 6,d)
reklama