reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Tunia spokojnie,każda jest inna,nasze maluszki również wiec i brzuszki inaczej rosną i w innym tempie,jak leżę to się tak ukształtuje,że połowa jego jest :-D
mnie też już wycieka z piersi

Bozienka, ivi, anula, miska cudne te domki macie i takie duze, a moj taki maly jeszcze:(
tunia23 zobaczysz jak i my wyskoczymy :-D

to ja sprzed chwili ;)Zobacz załącznik 399667Zobacz załącznik 399668

ja urosłam już baaardzo (z 75C na duże 80D ), i nadal rosnę.. Do tego mogę już zacząć karmić :/ chyba wkładki laktacyjne będe musiała zacząć nosić wkrótce...
szacunek :-) niezły brzucholek :-)super!!!

Zobacz załącznik 399693

no to ja wstawię siebie,zdjęcie z dzisiaj
również- jaki kształtny i ładny :tak:

no mowilam ze mamusia nieumie robic zdiec prosze jak mi z mezem przejdzie zrobie bardziej wyrazniejsze :) bo tu wyszlam jak bym niemiala brzucha wogole hehe ;) Zobacz załącznik 399634

to ja sprzed chwili ;)Zobacz załącznik 399667Zobacz załącznik 399668

ja urosłam już baaardzo (z 75C na duże 80D ), i nadal rosnę.. Do tego mogę już zacząć karmić :/ chyba wkładki laktacyjne będe musiała zacząć nosić wkrótce...

no Bozienka ciąża w całej okazałości
widać co trzeba i wcale nie tak mało jak piszesz :biggrin2:

a to my z Marcelkiem z okazji ukończenia 20tc Zobacz załącznik 399646

Zobacz załącznik 399693

no to ja wstawię siebie,zdjęcie z dzisiaj

kochane, wszystkie macie piekne, duże ciążowe brzuszki :) ja to w porównaniu do Waszych mam mały jak na prawie 20tc :)
śliczne domki mają wasze dzidzie :)))) niech rosną dalej zdrowo :)

Matko kochana takie brzuchy tu piękne :szok:

Już wielkie piłki macie przed sobą

Ja co prawda miałam zrobić fotę dopiero w 20 tygodniu, ale tak się napatrzyłam na Wasze śliczności to aż mi sie zachciało
Niestety jeszcze sporo mi brakuje do tych Waszych cudnych kuleczek, no ale wszystko przede mną
Małymi kroczkami aby do przodu

Fotka z 6.10 ( 16t,1,d)

Fotka z dziś ( 17t 6,d)

reklama
Atomówka no nie mów bo masz całkiem pokaźną piłeczkę :tak: i jak urosła :szok:
Zobacz sobie mój ( na zamkniętym ) to zobaczysz jaki Twój jest duży :-)

Do góry