reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Anula mnie ścieła z nóg tak pieknie zgrabnym i dużym brzusiem.. typowo jednak na chłopaka! :-D

Za to ivi... nie ivi nie umiem nawet tego opisać :szok:
coś p i ę k n e g o... wielgachny ale bez grama tłuszczyku jejka :zawstydzona/y:

Bozienka co do piersi to też mam cały w żylach i sutki wielkie, ciemne.. wciąż bolące, całe piersi nabrzmiałe... chodze w sportowych stanikach ale przyjdzie kupic normalny to nie wiem chyba w sklepie spadochroniarskim :confused2:

reklama
bozienka - jeśli siedzisz w domku i możesz sobie pozwolić na "tlustą skórę"przez pewien czas, to ja gorąco polecam to . Z tym że on jest potwornie tłusty i długo się wchłania;) ale skóra prawie od razu przestaje swędzieć. A swędząca skóra to właśnie rozciągający się brzuszek, pierwszy krok do rozstępów ;)

Fissan krem 100 ml na rozstępy blizny jędrność (1858609706) - Aukcje internetowe Allegro
tez mam fissan , potwierdzony przez 2 mamuśki że dobry :) no i niedrogi...no tatuś będzie miał co wsmarowywac...SERIO

ivi kochana ty to masz juz czym sie chwalic piekny brzuszek i bardzoooo wielki :szok: ja przy tobie sie kryje ;-) mi sie raz na jakis czas zrobi taka biala skorobka wkolo sutkow wiec chyba tez zaczyna mi sie saczyc z synkiem niemialam zadnych przeciekow no jak urodzilam to tak ale w czasie ciazy to nic a teraz juz widac ze sa inne :) ale jeszcze niema tragedi

Ja mam póki co perfecta mama ;-) Nie wiem czy działa, jak działa ale fajnie sie wsmarowuje i szybko wchłania ( nie cierpie jak skora dlugo zostaje tlusta po kremach!!) .
Moze po nim zamowie tego fissana jak chwalicie bo cena ta sama ;-)

dzięki dziewczyny :)

angel - ja mam perfectę, pharmaceri i fissana własnie. Perfecta i pharmaceris jest super bo fajnie się wchłaniają. Ale jak przychodzi do swędzenia skóry to u mnie tylko fissan się sprawdza:) Jest tłusty i super łagodzi podrażnienie skóry zw z jej rozciąganiem. A perfecta czy pharmaceris używam rano jak gdzieś wychodzę, bo mogę praktycznie od razu się ubrać

DSC00448.jpg

no to ja wstawię siebie,zdjęcie z dzisiaj

reklama
dziękuję dziewczynki ale już nie na brzuszku a na udach i pupie zaczynają sie pokazywać rozstępy, na razie smarowałam się zwykłym balsamem + oliwka po kąpieli ale sie chyba skuszę na ten fissan bo czasem też zaczyna swedzieć, piersi jakos wiele nie rosną ale chyba mają jeszcze troche czasu, oby tylko pokarm był na czas :-)

Ivi ty to jesteś nr 1 na marcówkach wielki piękny okrąglutki brzusio i zupełnie inny niż Marcelka domek ;-)

Misia a ty już też pełnym brzuszkiem ciężarówka, ślicznie rośnie i jak na chłopaka też szpiczasty hihihi

więcej prosimy waszych zdjęć, na pewno każda ma się czym już pochwalić

Do góry