reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
no Bozienka ciąża w całej okazałości
widać co trzeba i wcale nie tak mało jak piszesz :-)

a to my z Marcelkiem z okazji ukończenia 20tc 20t0d.jpg

super brzuchy macie dziewczyny :) Anula - pokażny domek ma Twój synuś!:)

u nas był chwilowy zastój, a od 3-4 dni mniej wiecej znów mnie wyrzuciło do przodu aż cała skóra swędzi i non stop wysmarowana fissanem chodzę ;)

no to bede musiala zainwestowac i bede smarowac cala przednia czesc ;) brzuszek + piersi bo one to masakrycznie 24h wczoraj pol nocy lezalam i sie drapalam asz maz mysla ze robie cos innego hahaha a macie dziewczyny piersi pokryte zylami wsesie czy wam sie uwidocznily bo umnie strasznie sutki sa hmm ciemne jak u murzynki ;) i zwiekszyly znacznie swoja obietosc i wogole moje piersi zwiekszyly obietosc sa napewno wieksze jak w 1 ciazy

to ja sprzed chwili ;)xP1060328.jpgxP1060332.jpg

ja urosłam już baaardzo (z 75C na duże 80D ), i nadal rosnę.. Do tego mogę już zacząć karmić :/ chyba wkładki laktacyjne będe musiała zacząć nosić wkrótce...

reklama
Do góry