reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
o to domek mojej myszki :) 8 lub 9 tydzien :)
Zdjęcie0589.jpgZdjęcie0591.jpgZdjęcie0594.jpg

Bozienka, o kurczę :szok:, ale masz brzuszek już! U mnie nic nie widać, może maleńkie uwypuklenie jest, ale z pewnością nie widać, że jestem w ciąży. A u Ciebie to już brzuszek typowo ciążowy.

bozienko - skoro u Ciebie taki brzuszek to ja swojego też się nie bedę wstydzić:) wrzucę go wieczorkiem. Mój bardzo podobny wielkością do Twojego i wszyscy się dziwią że to tak na prawdę dopiero początek.. :) jak znosisz komentarze "otoczenia"? bo mi w pierwszej ciąży, gdy też bardzo szybko wyskoczył bebolek do przodu, było bardzo cieżko..

ivi narazie nieslysze komentarzy bo tesciu nic niewiem (sie domysla) szwagierka troszke sie dziwi a reszta rodzinki 120 km odemnie mieszka wiec dopiero sie zobacze znimi za 2 tygodnie,mamie dzisiaj wyslalam zdiecie to sie zdziwila i mowila ze duze dziecko bedzie albo sa dwa ale ogulnie ja sie ciesze ze juz mi widac uwielbiam ciazowe brzuszki i jeszcze jak dzidzi kopie hehe wtedy brzusio przybiera rożne kształty :) ivi tutaj niema czego sie wstydzic trzeba pokazywac swoja radosc i mieskzanko dzidziusia ja to w 1 ciazy chodzilam w opcislych tunikach i doslownie krzyczalo zemnie ze jestem dumna mamusia patrzcie na moj brzuszke ;) hehe

mam tak samo, ale wkurza meni tłumaczenie ludziom że to nie 5 miesiąc tylko 7 tydzień :) a od dwóch tyg, w spodniach ciążowych chodzę "bo tak mi wygodnie i tyle". I tylko obcisłe bluzeczki bo brzuszek to powód do dumy :) tylko że w narodzie jest jakiś dziwny pogląd że brzuszek wychodzi w 4-5 miesiącu, nie wcześniej ;)

ivi wiem wiem hehe moj sie mnie zapytal czy ja przypadkiem nie w 5 miesiacu jestem hehe ;) tak jest przyjete od wielu wielu lat i ludzie juz sobie zakodowali a mi lekarz sam mowil ze brzuszek mi wczesniej wyskoczy niz w 1 ciazy :) ja sie nieprzejmuje komentarzami jak jakis uslysze zaraz powiem ze jak sie niepodoba to sie niepatrz :) i koniec :) dobra uciekam narazie bo maz mi wziol synka zebym posprzatala a ja zamiast sprzatac to siedze na forum :) ivi czekam na zdiecie :)

Bozienka24 świetny brzuszek :) ja też muszę mój wkleić, mam taki sam jak Twój lub ciut większy.. a mój się ze mnie śmieje cały czas.. że bede mieć tamburynek jak marzenie i na święta będzie na nim grał..:-)

reklama
Do góry