reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Ostatnia edycja:
Widze że u ciebie się już Kruszynka rozpycha, bo brzuszek Ci się powiększył. Ja bym już chciała żeby mi się zaokrąglił, żebym mogła go dumnie prezentować. Musze sie zebrać i zrobić zdjecie mojego brzuszka bo nie wiadomo czy kiedyś będę jeszcze taki mieć :D Jak zrobię to tutaj wstawie

Atan widzę że szczęśliwa jesteś bardzo bo już prowadzisz kronikę brzuszka:) Jeszcze trochę i Maluchy będą się w Naszych brzuszkach rozpychać i kopniaki dawać:)

MammamiaE
To ze Tobie urosl powiekszyl sie pozniej to nie swiadczy ze wszystkim ma byc tak jak Tobie :)

W moim przypadku w 2 miesiacu wygladalam juz w pierwszej ciazy jak opuchniety balonik a w drugiej mialam juz w 8 tyg maly brzuch wiec nie ma reguly
Swoja droga nie chce sie klocic ale czy nie wolno nam sie kazdej na swoj sposob cieszyc ciaza???

Ja nie moge dopiac spodni i staram sie nie uciaskac brzucha bo zaraz mi niewygodnie ale na razie brzuch mam maly tzn taki po 2 ciazach :)

Atan
sliczny brzusio calusy dla kruszynki

Ostatnia edycja:
a ja wam dziewczynki powiem ze brzuszek mi sie powiekszyl i nawet wczoraj moja gin sie zapytala czy to z przejedzenia ale zaczela dotykac i mowi no to widze ze brzuszek juz rosnie ;) nawet na usg szukala czu 2 dzidziusia niema bo sie troszke zszokowala :) przy 2 ciazy brzuszek jest wiekszy i zaczyna sie pojawiac wczesniej a jezeli jest dzidiz duze to i brzuszek wczesniej widac tak mi tlumaczyla ;) wiec jest to mozliwe ze juz widac :) zdie3cie dodam popoludniu bo teraz za sprzatanie musze sie wziasc i za obiadek zachwile ;) atan sliczny brzuszek :) na koniec ciazy bedziemy wielkie brzuchate ciezarowki jak tak dalej pujdzie ;)

http://www.suwaczki.com/]
eiktxm5e5cwmtpl5.png
[/url]

http://www.suwaczki.com/]
17u9sg18iwtq510q.png
[/url]

reklama
Do góry