reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

atan buziaki przekazane:) dziewczynki wklejac swoje zdiecia co jest z wami :p ivi a ty gdzie zniklas hmm mialysmy byc jako pierwsze z brzuchami ;)

http://www.suwaczki.com/]
eiktxm5e5cwmtpl5.png
[/url]

http://www.suwaczki.com/]
17u9sg18iwtq510q.png
[/url]

reklama
jestem jestem :) dopiero z delegacji wróciliśmy
apeluje do każdej z nas:) Każda z nas jest inna, Każda ma inne ciało, Każda inaczej przechodzi ciążę. Ja w pierwszej swojej ciaży usłyszałam wiele niemiłych słów od rodziny i obcych, gdy w 7-8 tyg. twierdziłam że brzuszek mi wychodzi (byłam chuda i od razu widziałam wystającego bombelka:) ). A tak faktycznie było, tylko że potem już nikomu nic nie mówiłam bo bałam się wyśmiania. Natomiast teraz tamci, którzy wtedy się ze mnie śmiali, już w 5 tyg. zauważyli że mam brzuszek:).

reasumując - ja mam taki brzuszek jak niejedna w 4 miesiącu. I już muszę chodzić w ciążówkach, bo inaczej mi niewygodnie. I tyle :) brzusio wkleję jak uda mi się fotkę strzelić fajną:)

w ogóle to macie cudne te domki dla maluszków!! :)

ivi swieta racja . Ja juz tez mam niewygodne wszystki spodnie wiec musze udac sie po jakies ciazowe.
Ja brzuszek wkleje po srodzie jak juz spokojna od lekarza wroce :)

Bożenka nisamowite jaki duuży masz brzuszek , ja taki miałam pod koniec piątego miesiąca :shocked2:
Ale śliczny jest :tak:

Powiem Wam ze ja nie mam jeszcze brzucha, zawsze mialam brzuch bo mam przepukline, ktora nie byla operowana i podobno tak ma byc mam na dole kuleczke od zawsze ale ciazowego jeszcze nie widze. Choc dzis zrobilam zdjecie aby moc porownac :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry