reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

pinula juz sie zaokragla czy tak zawsze mialas?? atan cialo to ma fajne ale pewnie juz niedlugo ;) pamietam jaka ja bylam szczuplutka piekna heheh a teraz tu wystaje tam wystaje tu zaduzo tam zaduzo tu roszstepy hihihi ale za to mam cudownego synka :)

reklama
troszke sie już zaokrąglił, bo czuje po spodniach. moge urosnąc wszerz ile wlezie. byle tylko sie udało. bo jak pisałam w głownym naszym watku odkleja mi sie trofoblast i mam "ciąże zagrażającą poronieniem. :(:(

Pinula brzuszek jak marzenie ;-)oby niedługo był wielki i obfity :-D

Ostatnia edycja:
piękne brzuszki :rofl2: ja teraz po Waszych się przyjrzałam swojemu i też jest rzeczywiście większy, albo to od przejedzenia bo rano wydawało mi się że nic jeszcze nie widać :blink: Jak mi braciak odda aparat to też zrobię zdjęcie swojego. A tak apropos zaczęłyście może już używać jakiś kremów albo oliwek na rozstępy?

ja poczekam jeszcze z miesiac i wtedy zrobie fotke swojemu, no chyba że nagle za dwa tyg zauważe że juz sie coś tam zaokrągliło to wtedy dodam szybciej;)

reklama
chcialam dzisiaj kupic nale taka obladowana szlam z zakupow i zapomnialam przypomnialam sobie w domku wiec jutro kupie ;-)chce kupic oliwke dla dzieci slyszalam ze jest najlepsza i sprawdzona przez kobiety w ciazy ;-)

Do góry