reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Tunia jak na jeden tydzień o dużo urósł ... super :tak:

Villandra mnie też brzuch swędzi i ostatnio też zauważyłam lekką kreskę ( w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już mega widoczną :sorry2:) Bardzo ładny brzuszek

Amandla świetny brzuszek - bardzo malutki i zgrabniutki .

reklama
Angel -wariatko, to tylko rozstęp :p dla pocieszenia mogę zrobić zdjęcie moich i wyslac Ci e-mailem. ahahah. ja mam juz po obu stronach pepka po bokach po kilkanaście... da się z tym oswoic. wolalabym ich nie miec, bo lubilam na plazy paradowac z moim brzuchem no ale... :D z czasem bledną i nie są takie złe. ja juz kiedys pisalam, ze nie wyobrazam sobie np. zeby moj tylek nie miał tych slicznych kreseczek, hahaha. My baby widzimy te całe rozstepy, cellulitis i inne takie dziwactwa w duzo gorszym swietle niz otaczajacy nas ludzie. :p pomysl sobie, ze masz pamiątke do konca zycia od swojego ukochanego bobaska... ze mimo tej kreseczki maz Cię nadal kocha... ze w sumie to i tak wiekszosc zycia ten brzuch jest zakryty :p a po za tym...brzuchy pękają ze smiechu w koncu, nie?:D jestes piękna i przestan jojczyć:p

reklama
wow tyle tu brzuszkow sie pokazalo :-D

Atan - super kreacja, super brzusio, poprostu kwitnaca :-D
Pelandra
- brzusio superasny, a jaki juz ogromniasty
biggrin.gif
a maz to faktycznie szypiorek,:happy2:
Mini - roznica spora , ale twoj brzuszek wciaz jest mini:sorry2:
Monia
- ale ty zgrabniutka jestes i brzusio super sie zaznacza
:tak:barrdzo ladny:tak:
MaMicurina - roznice widac ! brzusio super, a figury tylko pozazdrosic
happy.gif

Angel
- moim zdaniem wygladasz super i niewiem po co to marudzenie ;-):-) a kilogramkami jeszcze bedzie czas sie przejmowac
Anula- ty to faktycznie jak z gazety jakiejs masz ten brzuszek tylko pozazdrosic
Tunia- brzusio sliczny jak zawsze :-) no i ten twoj uroczy pieprzyk:-D
Vill- mi sie Twoj brzusze bardzo podoba - taki okraglutki :-):-D co do swedzenia to mnie brzuchol straszliwie swedzi, roztepow jeszcze nie widac ale obawiam sie ze juz niebawem sie pokaza....
Amandla- slodki brzusio taki zgrabniutki :-)
Ewstra- bardzo fajny i zgrabny brzusio:tak:

Do góry