reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

brzusie sliczne są wszytkie te z kreseczkami i bez kreseczek. ja się zgadzam z Amandla mozna po ciązy się doprowadzic do ładu. moje kumpele często po ciążach wygladaja lepiej niż przed, mam juz cała mase przykazań jakie zabiegi, jakie kosmetyki itd. jak urodzimy to załozymy watek o powrocie do formy i tyle. w kupie łatwiej sie wspierać dlatego taka popularnośc maja grupy wsparcia w odchudzaniu itd. rozstepy dopóki sa czerwone czyli świeże sa mozliwe do pozbycia się kosmetykami. jak juz sa starsze to zabiegi, ale schodza. także spokojnie :-D. cellulit nam sie porobił bo burza hormonalna trwa, więc ciężko go nie mieć, ja mam nawet na łydkach co mi sie do tej pory niemożliwe wydawało.

reklama
brzusie sliczne są wszytkie te z kreseczkami i bez kreseczek. ja się zgadzam z Amandla mozna po ciązy się doprowadzic do ładu. moje kumpele często po ciążach wygladaja lepiej niż przed, mam juz cała mase przykazań jakie zabiegi, jakie kosmetyki itd. jak urodzimy to załozymy watek o powrocie do formy i tyle. w kupie łatwiej sie wspierać dlatego taka popularnośc maja grupy wsparcia w odchudzaniu itd. rozstepy dopóki sa czerwone czyli świeże sa mozliwe do pozbycia się kosmetykami. jak juz sa starsze to zabiegi, ale schodza. także spokojnie :-D. cellulit nam sie porobił bo burza hormonalna trwa, więc ciężko go nie mieć, ja mam nawet na łydkach co mi sie do tej pory niemożliwe wydawało.
łeee no pewnie ze bedziemy o siebie dbac po porodzie...ja nigdy nie mialam cellulitu a teraz mam:-D

atan- Ty juz taki duzy ten brzusio, a ten suwaczek tak mknie u ciebie , pozazdrosic tylko:tak::zawstydzona/y:

klub wsparcie bedzie na bank! i wszystkie bedziemy laski jak nigdy po tej ciazy:happy: zobaczycie:tak::tak::tak:

no właśnie...
ja mam w planach zaglądać , ale co z tego wyniknie? czas pokaże.
Nie przewidzę nic;p

Amandla -
zobaczyłam na Twym suwaczku napis " 1 miesiąc , 3 tyg ....." i zaś zaczęło do mnie docierać, że juz niedlugo maluchy opuszczą nasze brzuszyska. ;o a jeszcze tyle do zrobienia mam;o!

:D jupppiiii, juz się doczekac nie mogę kiedy będzie dzidzia z nami:D mój mąż dziś rano tez stwierdził, ze niech już się urodzi ( tzn broń Boże JUŻ!), bo on chce już ją kąpać;D się chłopina rozochocił po tej szkole rodzenia;D zauważyłam,że generalnie wyklucza mój udział w opiece nad dzieckiem:D ciekawe na jak długo mu wystarczy zapału po narodzinach:D dobrze, że ten tacierzyński teraz trwa 2 tygodnie to sobie posiedzimy w domu razem

reklama
Kasiula :) jasne teraz można papuniac i nie mieć wyzutow, póki co nie jest najgorzej ... Mam nadzieje ze zrzuce jak malenstwo odkarmie ;) moja położna twierdzi ze mały duży będzie ;-) to mi mamusiny brzuszek duzutki ;-)

Dzięki kochana sweterek jest ok, jeden z niewielu w które sie mieszcze ;( ale pozytywnie -> malenstwo najważniejsze

Do góry