reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Lina jaka chudzina, mi wszystko poszło za przeproszeniem w d.... i w uda;D będzie się z czego odchudzać:D no a poza tym jeszcze troche czasu mam na powiększenie gabarytów, podobno w 3 trzecim trymestrze najbardziej się nabiera:)
Lina nie wstydaj, poka brzucho:) piłki lekarskie są super;)

Vill ja stosuje Fissan i Perfectę, póki co nie mam rozstępów , ale też genetycznie jestem skażona, więc wszystko przede mną...

to pomęczę M wieczorem może mi zrobi jaką fotkę ;-);-) choć wątpię by miał chęci ale jak mus to mus :-):-) bo go Myszy zjedzą :-D:-D:-D

Nastrasz go i tyle:-D
Ja niby nie mam jeszcze rozstepow moja mama po mnie miala wiec pewnie i mnie to czeka jezeli bedzie tak jak mowicie ze pozniej wystrzele:-)

Micrunia, słusznie zauważyłaś, że "powinno się " przytyć jedynie kilogram więcej:D rzeczywistość może być rózna;D, ale olac wagę, grunt, żeby dzidzia była zdrowa, moja lekarka jak już pisalam tez nie drąży tematu wagi i jest zdania, że jak się ma na coś ochotę w ciąży to widocznie organizm tego potrzebuje:D i za to ją lubię!
tylko nie wiem dlaczego mój organizm cały czas domaga się słodyczy;D

DObra cofam to co pisałam, przy pomocy M i lusterka - MAM ROZTĘPA :no:
No teraz to sie wkur***
Juz waga wagą ale jeszcze jak do tej tszy bede poszarpana to ja dziękuję.
Ale kreseczka blada tez sie pojawila..

Angel, pierwszy rozstęp prawie jak pierwszy siwy wlos;D wyobrażam sobie jakich technik musiałaś użyć, żeby go wybadać przy pomocy M i lusterka;D

reklama
Do góry