reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

No Tunia nie mow, ze Big Bena nie chcesz zobaczyc :-D

Vill faktycznie krecha :-) Ja nie mam :( Ale przynajmniej rozstepy omijaja.. ale tak myslalam, genetyczne mama ani jednego- ta to wogole wyglada. Ja tylko błagam by wygladac tak jak ona w tym wieku, zyc nie umierac :-D
Do kg nie wiem w sumie ile mam ile nie- kazda waga okazuje sie pokazywac co innego, u lekarza i w ksiazce ciazy mam na poczatku ciazy wpisane co innego.. i taka bzdura.. No ale przy takiej masie to wiesz..jeden w ta czy w ta :-(

reklama

Anula bardzo ładny brzuszek - ale chyba już dużo nie rośnie tylko tak jakby się "wypełnia" Marcelkiem :-) oj ciasno będzie chłopaczyna miał :-)
No to i my z Kubusiem:-DDzisiaj 30 tydzien:-)
Tutaj dla porownania 29 tydzien i chyba urosl:-)
Zobacz załącznik 422212 i dzis:-)Zobacz załącznik 422213 Zobacz załącznik 422214 Zobacz załącznik 422215

Tunia chyba, troszkę ale nie dużo - ciesz się bo jak strzeli to w nic nie wejdziesz a czas jeszcze jest :-):-)
Zobacz załącznik 422238Zobacz załącznik 422239Zobacz załącznik 422240

Tak zaczynamy 30 tc
Czy Was też tak strasznie swędzą rozstępy? Bo ja już się zastanawiam czy przypadkiem na krem nie mam uczulenia (co by nie było u mnie nieczym szczególnym) - obecnie pharmaceris

Vill kawał brzuszka :-) podobny w budowie do mojego także może tam dziewuszka mieszka :-):-):-) a jeśli chodzi o rozstępy moja psiapsióła już w ciązy smarowała na świeżo robiące się mustelle tą z aplikatorem i teraz faktycznie jej się wybieliły - całkiem nie zniknęły ale mniej je widać....

Fajowe macie te brzuszki - jak jakoś wrogiem aparatu jestem :-D:-D nie zbliżać się do mnie z niczym co może sloniątko uwiecznić a i M nie naciska, żeby jakie fotki zrobić - chyba mu się faktycznie nie podobam w ciąży :sorry:

Angel no z tym Big Benem to dalas teraz:-)Kochana oze Tobie trzeba okularki kupic poprostu i to chyba takie 5+!!!!!!:-D
Linka a ja bardzo chetnie zobaczyla bym Twoj brzusio wiesz ciekawa jestem jak wyglada:-)

Amandla sliczny i kreseczka jest:-)ja to z tymi kreseczkami mam jakies zoboczenie:-Du kazdej szukam kreseczki:-Da ja nie mam i chyba nie bede miec:-(

Amandla następna chudzina na forum z brzuszkiem :-) śliczny - proponuję na sesję do magazynu "m jak mama" lub "dobra mama" się zgłosić - pasuje idealnie :-):-)

Tunia
a widziałaś kiedyś kobitkę która sobie piłkę lekarską pod bluzkę włożyła :-D:-D:-D:-D:-D tak mniej więcej wyglądam :-D:-D:-D

reklama
Angel ja liczę te swoje kg wg swojej wagi (o lekarzowych wole nie myśleć - takie bzdury, że hej; może dlatego że w domu ważę się na Ewę, a u lekarza wiadomo - ciuchy) I w sumie nie martwię się aż tak - po prostu fajnie byłoby się zmieścić w 15kg na plusie, ale jak będzie więcej to spokojnie to przeżyję - po wszystkim mam i tak ambitny plan zrzucenia nieco więcej...

MaMi Twój brzuszek i tak jest do pozazdroszczenia ;-)

A rozstępami też się nie przejmuję - mam skłonność genetyczną (mamusi też coś tam na brzuchu zmalowałam) i wcześniej też już miałam na ramionach, ale takie bladziutkie, że prawie niewidoczne. Te z pewnością też zbieleją. Smaruję się od początku, tyle że najpierw używałam Perfecta Mama, a ostatnio sięgnęłam po ten pharmaceris i teraz się głowię czy to krem czy gwałtowny wzrost dzidzi i brzucha. No ale widzę, że te typy po prostu tak mają ;-) Dzięki.

No i jeszcze jeden brzusia do podziwiania - cudo Amandla cudo po prostu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry