reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Ewstra śliczny brzuszek
dziewczyny ja mam rozstępów na brzuchu tyle i to chyba od 4 miesiąca, że już się przyzwyczaiłam, jednak nie mogę się pogodzić z tym na udach... od niedawna coś się tam kroi i aż kupiłam mustelę z nerw

Amandla teraz zobaczyłam Twój brzusio - śliczności :-) i pomyśleć, że już 32 tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
MaMicurina -z czasem mozna sobie ładnie wmówić, ze to pamiątka ;-))) mam wprawę, można. Chociaż było ciężko oswoic się z myślą, ze szczupla kobitka, sprawna, energiczna, lubiąca wygibasy itp...moze miec kreseczki - no niestety. :p jak to mówi moja mama "jak nie urok to s*aczka" :p życ z tym trzeba więc cóz innego pozostaje jak pokochać? to lepsze niz cale zycie oplakiwac i marudzic na widok "pamiątek" :p

Amandla hehehe no była cała akcja :-D

Manta uwielbiam Cię, dzięki :-D :-D

Kamila oj tam oj tam :sorry:

Ja wiem, że to ciało juz jest tak dalekie od ideału, ze nie powinno mi robic roznicy..i wlasciwie te kg juz mi zwisaja bo naprawde, naprawde jak nigdy w zyciu mam zamiar sie zabrac za siebie.. ALE .. nosz w tym wszystkim juz naprawde myslalam, ze unikne rozstepow na brzuchu.. Nóg i dupy itak nie odslaniam, brzucha tez..no ale nadzieja jeszcze jakas zostala, ze kiedys bede mogla :sorry: A teraz to juz wogole do chrzanu jestem, ani figury ani ładnej skóry... Eeee Dorianie gdybym ja Cię tak nie kochała :-D

dziewczyny, olać rozstępy, teraz są takie metody ich likwidowania, że naprawdę można się ich pozbyć, a najważniejsze, żeby dzieciaczki się szczęśliwie donosiły:) Myślicie, że te wszystkie aktorki i modelki co były w ciązy nie dorobiły się rozstępów? Ze wszystkim można walczyć, kwestia tylko uporu, czasu i niestety ceny, ale można!

Atan, ale Ci zazdroszczę tego 34 tygodnia, zawsze to już 7 dni do przodu:D

Angel nie smutaj, naprawdę można po ciązy doprowadzić się do porządnego stanu "sprzed", tylko więcej pracy to wymaga, ale wszystko jest w zasięgu:) Moja siostra przytyła ponad 20 kg , a teraz wygląda super, ćwiczenia, dieta , zabiegi i nie widać, że kiedyś tu i tam zwisało cokolwiek:)

poczytajcie sobie i po ciąży jak któraś nie będzie mogła pokochać swoich "pamiątek " to warto rozważyć zabiegi:
http://rozstepy.info.pl/2011/12/30/zabiegi-na-rozstepy-nas-brzuchu/

Ostatnia edycja:
Atan u Ciebie to już tylko czekać aż sie obniży, bo innych zmian rzeczywiście nie widać. Dorobiłaś się pięknej piłeczki i chyba już za wiele się nie zmieni ;-)

reklama
Do góry