reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Ajako przesadzasza
teraz to wygladasz młodziej niż na tamtym foto pierwszym
po prostu mniej "solarki" (na tym pierwszym tak wyszło ale to moze takie oswietlenie
ale i tak ładnie)
a teraz
bardziej natural i dziewczęco..
a córa sweet:)

reklama
oooo Ewstra tez ma taki okraglutki!! i co na dziewczynke??
wiadomo juz kto tam siedzi Ewa?

kindzia- bo to sierpien byl to i gebka opalona i dekolt w sumie tez, a cyckami bialymi pozniej swiecilam w szpitalu tak smiesznie :-D

tunia- podobna do mnie co? cieszy mnie to bardzo heheheh, nie zeby moj maz byl jakis brzydki, ale to tak fajnie dla mamy, zobaczycie same juz niedlugo:tak::-)

mowicie, ze w ciemnych wlosach mlodziej?? a niby mowia, ze ciemne wlosy dodaja lat, wlasnie caly czas kombinuje jak sie zrobic znowu na blondi, zeby sie odmlodzic:-D
moja meza kurde...mlodszy szczylek ode mnie o 4 lata:-D

Angel ja Tobie nie pisalam jeszcze, ze slicznie wygladasz w tych czerwieniach i wlasnie mlodziej, tak promiennie, oj maz Cie bedzie bral pod uwage jak przyleci, Ty nabieraj sil teraz, a nie przesiadujesz po nocach, bo energia sie przyda na noce z mezem ;-):tak:

Ewstra ale już łądną kuleczkę dźwigasz :-) Sliczny okrągły brzusio :-)

ajako dziękuję :zawstydzona/y: i jak najbardziej już czekam na te noce..i poranki :zawstydzona/y::-D

reklama
Ajako Twoja Córuś to wypisz, wymaluj czysta Ty....:-) Ja jako osoba nie zauważająca nigdy podobieństw stwierdzam, że jesteście identyczne :tak::tak::tak::tak:

Ewstra
bardzo ładny, zgrabny brzuszek :-)

Do góry