reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Lenka czy Leonek - śniczniusi ma domek :-D
eeee sorry,zawsze w ciazy jestem jakby bystra inaczej :-D
dalam z kiedys tam, a nie dalam obecnie, choc taki byl zamysl heheheh a no i ujawniam sie tu, bo na zamknietym to ja nie potrafie wstawic, tu łatwiej

a teraz 3 lata starsza i juz gruba jak wtedy przed samym porodem.....chociaz, tak jak pisalam juz wczesniej; wtedy startowalam z waga 10 kg wiecej niz teraz na starcie, wiec i przybralam tylko 8,5 kg, a teraz juz 7 kg hehehe

Angel- do chudzinek to ja nie naleze od lat, niskopienna i ciala to ja mam sporo za sporo w pupsku, biodrach, udach, ramionach itd itd mozna by wyliczac i wyliczac, bo moja figura to taki kołek prosty:-D a moja meza szczupla i wysokopienna, ot taka para nie do pary hehehe i jakos dziwnym trafem strasznie mu sie podobam heheheh

ps. dzieki dziewczyny, ale jestescie zdecydowanie za miłe ;-):-D
ps.2. ja i moja córunia.
Domek Twojego Szkraba też śliczny, a córki nie musiałaś przedstawiać, bo to naprawdę skóra zdjęta z mamy ;-). Dwie piekne kobiety :tak:

I jeszcze jedno śliczne mieszkanko - niech dziewczę rośnie rośnie rośnie ;-)

Ajako Twoja Córuś to wypisz, wymaluj czysta Ty....:-) Ja jako osoba nie zauważająca nigdy podobieństw stwierdzam, że jesteście identyczne :tak::tak::tak::tak:
:-)

serio, tez tak masz?? ja tez nigdy nie potrafie powiedziec do kogo dziecko jest podobne itd. ale moj maz w tym temacie jest mistrzem, on ma takie sokole oko, ze szok:-D jak mi nieraz zasunie; a ty nie widzisz, ze ta mala ma kaciki ust identyczne jak jej mama itd:-D:-D to padam:-D

dzieki, dzieki!!
synka bede miala do kompletu to moze byc po ojcu, a co mi tam! ja tam swoja corunie juz mam i lux :-D

ps. a ja sie juz nie moge doczekac fotek naszych malusiow, az wczoraj wieczorem nas naszlo ze starym moim i ogladalismy fotki malej Julki, teraz sie to widzi jak bardzo wyrosla i zmienila sie! a ten czas tak leci....dopiero byla taka moja mala kluseczka i tak fajnie gaworzyla:-) ciesze sie juz strasznie na tego malucha, ciekawe czy za kolejne 2, 3 lata znowu nas najdzie ochota na takiego malucha w domu;-):-D

reklama
Do góry