reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
tunia śliczny brzucholek!!! pięknie rośniecie )
anula_mm
czekając na...
Atan, no niezły brzuszek, taki już duży domek ma córeczka, a ty cfaniaro zaraz III trymestr zaczynasz, ale zleciało wow
Tunia no piękny golasek widać pięknie się okrąglutki robi
Tunia no piękny golasek widać pięknie się okrąglutki robi
monika2412
Villandra -ale masz ładniutki brzuszek:-)Tunia -super brzuszek i wydaje mi się ze mniejszy od mojego :-)Atan pozazdrościć 26 tydzień maluszek już duży jest :-)
Angel.
Zwierzoholik;)
Atan do przodu idzie jak burza ;-) Ale faktycznie to juz u niej prawie III trym Przerazajace :-)
No golasku ładnie okrąglutko rośniesz ;-)
No golasku ładnie okrąglutko rośniesz ;-)
MaMicurina
sliczny :-)
kamilaedi
atan- super brzuchol. duzy juz :-)
tunia- okraglutki, sliczniutki ten twoj domek Lenki
tunia- okraglutki, sliczniutki ten twoj domek Lenki
reklama
dziewczyny chałupki wszystkich pociech lutowo- marcowych cuuuudne i niektore (łącznie z moim) pokaznych rozmiarow, a gdzie tam jeszcze
ja jestem w szoku jak mi ten brzuch urosl ostatnio, szok!
dlugo nie bylo nic, a teraz jak wyskoczyl, to jak kolezanka mnie tydzien nie widzi to mowi wow, ale rosniesz
dla porownania moge Wam pokazac jaki mialam brzuszek z Julia na 2 tygodnie przed rozwiazaniem, mam wrazenie, ze teraz mam taki juz teraz wlasnie czyli w koncowce 24 tygodnia dżisas ps. nie patrzec na moja opuchnieta gebe, przypominam- polowa sierpnia; w zasadzie wszystko mialam juz opuchniete
Zobacz załącznik 406367
ja jestem w szoku jak mi ten brzuch urosl ostatnio, szok!
dlugo nie bylo nic, a teraz jak wyskoczyl, to jak kolezanka mnie tydzien nie widzi to mowi wow, ale rosniesz
dla porownania moge Wam pokazac jaki mialam brzuszek z Julia na 2 tygodnie przed rozwiazaniem, mam wrazenie, ze teraz mam taki juz teraz wlasnie czyli w koncowce 24 tygodnia dżisas ps. nie patrzec na moja opuchnieta gebe, przypominam- polowa sierpnia; w zasadzie wszystko mialam juz opuchniete
Zobacz załącznik 406367