reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

ajako to ja juz wygladam tak jak ty wtedy- nie wiem czy sie smiac czy płakac :-D No ale moze wrzucilabys wlasnie aktuala co bo teraz ciekawosci zżera?? :>
Ładnie wygladalas wtedy, aj pozazdroscic..

reklama
Ajako
o jak sympatycznie...
no i bardzo ładnie wygladałas ..

dziewczyny wstawiac swoje "buzki"
jak nie na ogolnym
to przeciez jest zamkniety..
od razu tak jakos "milej" sie pisze....
no i zeby było fair
te co nie wstawiły wiedza jak my wygladamy
a my juz tej wiedzy nie mamy.............

eeee sorry,zawsze w ciazy jestem jakby bystra inaczej :-D
dalam z kiedys tam, a nie dalam obecnie, choc taki byl zamysl heheheh a no i ujawniam sie tu, bo na zamknietym to ja nie potrafie wstawic, tu łatwiej

a teraz 3 lata starsza i juz gruba jak wtedy przed samym porodem.....chociaz, tak jak pisalam juz wczesniej; wtedy startowalam z waga 10 kg wiecej niz teraz na starcie, wiec i przybralam tylko 8,5 kg, a teraz juz 7 kg hehehe

Angel- do chudzinek to ja nie naleze od lat, niskopienna i ciala to ja mam sporo za sporo w pupsku, biodrach, udach, ramionach itd itd mozna by wyliczac i wyliczac, bo moja figura to taki kołek prosty:-D a moja meza szczupla i wysokopienna, ot taka para nie do pary hehehe i jakos dziwnym trafem strasznie mu sie podobam heheheh

ps. dzieki dziewczyny, ale jestescie zdecydowanie za miłe ;-):-D
ps.2. ja i moja córunia.

ajako ale masz słodką córeczkę :-) a te warkocze obłędne ...
a mnie się wydaje że teraz wyglądasz młodziej niż trzy lata temu :-):-D

ajako ale masz słodką córeczkę :-) a te warkocze obłędne ...
a mnie się wydaje że teraz wyglądasz młodziej niż trzy lata temu :-):-D

Hehe też tak sbie pomyslalam, jaka młoda mamusieńka :-) A wogole to brzusia masz całkiem krągłego, chyba wyłamałaś sie poza ramy szpiczastych chłopaczkówi krągłych dziewczynek :-)

reklama
Do góry