reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Dzięki dziewczyny :-)Bozenka wszyscy mówią ze mam duży brzuch już.A zdjęcia chyba mnie wyszczuplają.A będzie chłopak pisałam już na innym wątku ale sama nie wyrabiam z czytaniem:-)A teraz wazę jak do porodu heh z Kacprem po prostu szok 75 kg

Monika, super idealnie kształtny brzuszek! I naprawdę trudno uwierzyć w te Twoje 75 kilo...ciekawe gdzie ich szukać, bo brzuch nie jest taki duży a figura, jak widać, nienaganna. W Twoim przypadku w ogóle bym sie kg nie przejmowała.

Z okazji 21 tygodnia i ja wstawię swoje zdjęcie. Brzucho może nie jest jeszcze duży, ale kilogramy ostatnio śmignęły do przodu.
Zdjęcie0307.jpg

Ostatnia edycja:
Tak patrzę na te Wasze brzuszki i zazdroszczę, a co!? Bo Wy takie szczuplutkie a ja wzorem mojej mamy mogłabym jeszcze udawać że w ciąży nie jestem (bynajmniej nie z powodu małego brzucha teraz, tylko z powodu jego wielkości wcześniej). Może się w końcu zmobilizuję i też jakąś fotkę zrobię.

Wiem co mówisz.... już ciężko zakładać skarpetki lub wiązać buty:p Juz niedługo nasi panowie bedą musieli nas ubierać:-)
no to ja pewnie będę zmuszona biegać boso :-p bo też już zakładać te części garderoby coraz trudniej :no:

villandra Ty nie mysl tylko wrzucaj:-)a tym to sie nie przejmuj w ciazy jestesmy czy Ty myslisz ze bedziemy jak modelki wygladac:-)popatrz na mnie:-)

reklama
villandra8 - dawaj fotkę! czekamy :) Każda z nas jest inna i dlatego te nasze zbiory zdjęć są takie fascynujące. Chwalmy się póki w ciąży biegamy, będzie piękna pamiątka :)

Tunia, dobrze mówisz.. To przecież nie jest plebiscyt na najsmuklejszą figurę. To w ogóle nie jest żaden konkurs! Dla mnie fascynujące jest to jak zmienia sie kobiece ciało w czasie ciąży..widok brzuszków ciążowych jest po prostu uroczy. Taka galeria to kolejny "uprzyjemniacz" długieeegoo czasu oczekiwania na dzidziusia.
To bardzo cenne przezywać ten czas z innymi..z Wami.

Ostatnia edycja:
Do góry