reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

MaMicurina bardzo proporcjonalnie, zazroszcze..
a najbardziej Atomowce z tym jej 0,6kg do przodu... Atomowka pokaz brzuszek...
Angel jeszcze urosnie brzunio.. bo kolczyka nie "wysadziło"..
ze Smarkiem dopiero w pod koniec 7 miesiac wyciagnełam kolczyk z pepka bo by mi rozerwało skore i juz nie dało rady urosnac wiecej..

reklama
MaMicurina śliczny zgrabniutki brzuszek

Weronika ślicznie

a to mój brzuszek 22 t i 5 dni

DSC00631.jpgDSC00632.jpg

No i na koniec Miska zawstydziła nas wszystkie :-D

Dzięki Mini za pocieszenie :happy:
Bozienka no dlatego teraz nagle wszyscy twierdza, ze dzieczynka a tacy pewni byli chłopaka! A do czorta znimi za tydzien juz moze bedzie wiadomo :-)
Kindzia mam zamiar na allegro kupic ten ciążowy kolczyk, mam straszny sentyment do posiadania tam kolczyka nie chcialabym go stracic ..
Mamicurina no cóż.. tylko pozazdrościć zostało bo co wiecej :-D Ale juz sory masz itak ten brzunio :tak: I czyżby w szpic, chłopak? :rofl2:

Miska masz co nosic.. domek pierwsza klasa, na pewno maluszkowi ciasno nie jest... ale w pamieci i tak mam brzuszek Maty z zamknietego z Dobrusia... Mata ile w obwodzie miałas wtedy?
Angel o takich kolczykach nie słyszałam, wstaw jakis link.. a czym one sie "różnią"?

edit: juz znalazłam .. sa dłuzsze i elastyczne.. fajny patent..

Ostatnia edycja:
MaMicurina sliczny proporcjonalny brzuszek :)
Miska
ładne mieszkanko ma twój dzidziuś :))

a odnośnie kolczyków w pępku to ja też już wyciągnęłam bo boję się że w każdej chwili może mi sie skóra przerwać :p już jest tak naprężona na pępku ::) a najbardziej się boję po porodzie jak będzie mój brzuch i dziurka wyglądać, ciekawe czy ubiore jeszcze strój dwuczęściowy :)

reklama
Do góry