reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
MaMicurina śliczny zgrabniutki brzuszek

Weronika ślicznie

a to mój brzuszek 22 t i 5 dni

Zobacz załącznik 405543Zobacz załącznik 405544
baaaaardzo pokaźny brzucho. super

No i na koniec Miska zawstydziła nas wszystkie :-D

Dzięki Mini za pocieszenie :happy:
Bozienka no dlatego teraz nagle wszyscy twierdza, ze dzieczynka a tacy pewni byli chłopaka! A do czorta znimi za tydzien juz moze bedzie wiadomo :-)
Kindzia mam zamiar na allegro kupic ten ciążowy kolczyk, mam straszny sentyment do posiadania tam kolczyka nie chcialabym go stracic ..
Mamicurina no cóż.. tylko pozazdrościć zostało bo co wiecej :-D Ale juz sory masz itak ten brzunio :tak: I czyżby w szpic, chłopak? :rofl2:
dziekuję serdecznie...no tak tak :-)-chlopak jak sie patrzy chyba :-)

Hej zrobiłam fotki bo mi się wydaje że mój brzuszek to stoi w miejscu oceńcie same.Pozdrawiam:-) Ostatnio zaktualizowane.jpg

monika z przodu w 20tc widac wyraznie, takie jakby odrysowanie , trojkacik Ci sie zrobił...
z "wrozby" forumowej .. bedzie chłopak..
Mamicurina.. chłopak

Angel... chyba "chłopka" jednak?
Tusi tez raczej "rozlany" wiec "chłopka Lenka"
a u siebie to jednak nie bardzo wiem jak go "odczytac" ale chyba "chłopka"?

czary mary....
a u Miski chyba sie nie zgadza .. bo tak na chłopke kształtem

reklama
Do góry