reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Hej zrobiłam fotki bo mi się wydaje że mój brzuszek to stoi w miejscu oceńcie same.Pozdrawiam:-)Zobacz załącznik 405575
juz mowilam wczesniej ze swietny:-)

Monika, super idealnie kształtny brzuszek! I naprawdę trudno uwierzyć w te Twoje 75 kilo...ciekawe gdzie ich szukać, bo brzuch nie jest taki duży a figura, jak widać, nienaganna. W Twoim przypadku w ogóle bym sie kg nie przejmowała.

Z okazji 21 tygodnia i ja wstawię swoje zdjęcie. Brzucho może nie jest jeszcze duży, ale kilogramy ostatnio śmignęły do przodu.
Zobacz załącznik 405621
taki malutki???:-)

u-u-u ile sie tu brzuszkow od wczoraj pokazalo:-)

agel- ty to juz tak wystrzelilas z tym brzuchem, super super taki okragly, ciazowy
monika- super brzusio taki zgrabniutki
mamicurina- ty to jak z obrazka masz ten brzucho, tylko pozazdroscic
miska- zaskoczylas i mnie rosnie ten twoj domek, slodki, typowo ciazowy :-)
gagucha- slodki ten brzuchol twoj jest

No jak pamiętacie robiłam od początku fotorelacje regularnie na leżąco.. i u mnei to daje najdokładniejszy obraz zmian brzusiowych..
Ah 10 minut sie gapiłam na dzisiejsze zestawienie.. Jak to jest możliwe?! :szok:;-)

listopad.jpg

reklama
Do góry