reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

O, Kindzia. Mam sentyment do Krakowa...piękny gród:) Żeby nie zalegać na "brzuszkach" proponuje przeskok na paplaninę.
Pozdrawiam ze skąpanej w słońcu Holandii:) Teraz mieszkamy pod Rotterdamem (ok. 10 km.) A Ty? (Czekam na odp. na paplaninie.

reklama
Mihir...wpisz mnie na termin 10.11...

Wiesz ja mam dzisiaj 9tydz i 6 dni a brzucha prawie zero...no chyba że wieczorkiem jak jestem najedzona...a to ostatnio się rzadko zdarza bo nie mogę za bardzo jeść...i jak widzę Twój brzuszek to się zastanawiam co z moim się dzieje ???

Monika3 Ty się nie martw, ja też jeszcze nic nie widzę oprócz tego jakbym była dobrze najedzona. To wszystko sa indywidualne sprawy:)

mam nadzieje wkleic cos nowego..tylko gdzie jest moj aparat :D
NO dalej dziewczyny..moj brzuch tylko troszke rosnie teraz..A wasze?
Pokazujcie prosze:)

Mihir a ja chudne.... i nie ma brzusia juz :( z nerwow i zmartwien nie jem i nie przybieram ...i nie ma co pokazywac

Ja 3 miesiące przed zajściem w ciążę skończyłam odchudznie po poprzeniej ciąży. I do teraz wszyscy mówią że jestem strasznie chuda (choć sama tak nie uważam). Brzusio jeszcz nie rośnie choć sama widzę że jest inny niż zwykle, ale to bardzo przyjemne  :)
A zdjęcie też wkrótce dołącze.

Tylko zastanawiam się (gdzieś już czytałam), bo podobno można taki wątek jakoś zastrzec aby wgląd do niego miały tylko np. mamy z danego miesiąca. Nie wiem gdzie sią to załatwia przez administratora  ??? Bo już podobno zdarzało się że zdjęcia trafiały w niepowołane ręce. Hmmm..... muszę znaleźć gdzie o tym czytałam.

reklama
Do góry