reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Monika kolejna chudzinka !
Co do piersi też mam ten problem :( A najgorsze jest to, że już w 15 tc przytrafiły mi się rozstępy okrutne na piersiach :( Bo ja zawsze miałam małe "B" a teraz noszę "D" :-[ Tak więc moje cycuchy wyglądają teraz jak słoneczka :p Dobrze, że na razie na brzuchu nie mam takich rewelacji... tfu tfu tfu - i niech tak już zostanie....

reklama
Leminka ja jestem w stanach wie cnie wiem czy macie to w polsce. Palmers balsam na "streach marks" poszukaj w necie. ja nie mam nic a nic. smaruje cycuchy rozmiaru E i brzuchol i dupsko.... to jest specjalnie dla ciezarnych wiec bez zadnych szkodliwych slkadnikow!

Monia spróbuje poszukać, chociaż ja się smaruje od samego początku ciąży kreme też dla ciężarówek - MUSTELA. Ale właśnie mi siękończy więc muszę kupić kolejny kremik.
Obawiam się jednak, że po prostu taka moja uroda cyckowa... :mad:

A ja się biedna łudziłam, że choć w ciąży będę miała "solidny" biust i niestety, moje marzenia na razie się nie realizują...Biedny mąż. Mam jeszcze kilka miesięcy, więc może.... :)
Z drugiej strony nie martwi mnie to bardzo, pocieszam się, że jak jest niewiele, to pozostanie sterczące :)
Kurcze, ale waga szaleje dziś rano było 60,3 kg. (przed ciążę 55,5). Chyba przestanę się ważyć...

Pola ja już się przestałam wązyć jakieś 2 m-ce temu ;D Teraz tylko u doktorka, chyba że akurat zapomni wygonić mnie na wagę :p
Wychodzę z założenia, że kobieta w ciązy nie może się denerwowac :p

Lucyann FANTSTYCZNIE SŁODKIE ZDJĄTKO!!! O0
Świetny pomysł na zabawę z brzucholem ;D ja już kilka razy miałam ochotę zrobić coś takiego, ale jakoś zawsze tak wychodzi, że zdjęcie robię w biegu więc w standardzie - a potem żałuje :mad:

Widać humorek Ci dopisuje dzisiaj ;D

No pięknotki te nasz brzuszki....Dorotak, a Twoj jest tak smiesznie spiczasty:) Kurcze, niby taka nie różniąca się specjalnie część ciała a jakże inna u każdej z nas...Milutko:)
Ja swoje z 22 tyodnia (dokładanie w środę), oj, nawet termin mamy blisko:) zamieszczę, jak wejdę na górę i zechce mi się skopiować z aparatu do kompa....Słodkie lenistwo hihihihi. Ok, mobilizuje się i idę. Jakoś trzeba spalić to sniadanie:) Zniosłam i dupa. Mam nowego kompa i nie umiem znaleźć czytnika kart:( Oj, jakie to wszystko skomplikowane...Zrobie to później.A tak się starałam...
A co u innych dziewczynek???Jak rozwój brzuszków??
U mnie na wadze 61,5kg. Chyba odstawię czekoladę (bo własnie się kończy ;)

reklama
Do góry