reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

co do sezonu to owszem najlepszy wszystkie owoce i warzywka swiezutkie zadnych mrozonek :)
jednak co do pogody to juz niekoniecznie po prostu ledwo zipie przez te upaly w nocy to wogole zduch przynajmniej u mnie w domu zkupilam duzy wiatrak i prawie caly czas siedze w jego podmuchu to ratuje mnie w nocy ;)

reklama
A o to mój brzucholek

w 13 tc
140456.jpg

w 18 tc
146004.jpg

i w 22 tc :) + 8 kg, 97 cm w pasie :p
150563.jpg

Leminka-kolejny szczuplaczek w naszym zespole:)
Dorotak-czekam z niecierpliwością na Twoje fotki.
My robimy zdjęcia brzucha co 2 tygodnie we środę. Wypada w kolejną i wtedy tez się pochwalę :0
Przed nami okres szybkiego przybierania na wadze, więc pewnie będzie co oglądać. Oczywiście, jak się koleżanki listopadóweczki trochę zaktywizują, bo coś smętnie u nas...

Pola gdzie ja szczuplaczek :) Miód na serce mi lejesz ;D Mów mi tak dalej ::)

Dziewczyny na wątku jak tam z waszą wagą na mnie nakrzyczały, że w 23 tc już mam 8 kg na plusie i 97 cm w buchu :-[ Bo One wszystkie mają 4-6 kg :-[

Obstaję przy swoim. Ze zdjęć wynika, żeś szczupła, a waga idzie tam gdzie powinna, czyli w brzuszek.
Niech dzewiczyny nie krzyczą, bo same chude jakieś się w listopadzie trafiły ;) A przed Nami własnie teraz czas, kiedy zaczynamy powaznie przybierać. U mnie +4,5kg., co nie znaczy, że za chwilkę nie złapię dodatkowych 3kg. Oczywiście, że wolałabym nie przybrać zbyt wiele, by nie musieć potem męczyć się ze zrzucaniem, ale natura jest mądrzejsza od nas i wie co robi:)

No straszną przyjemność mi dzisiaj sprawiłaś ;D

Teraz więc czekamy do środy na twój brzucholek w kolejnej odsłonie :)

Leminka, kobieto przecież u Ciebie nie widać tych dodatkowych kg, zobaczysz jaki ja mam baniaczek ;). A z wagą jest różnie, to indywidualna sprawa każdej kobiety.

Naprawdę dziewczyny strasznie mi dzisija nacukrowałyście :)

Twój brzusio Dorotak podejrzałam :) Chudzinko ;D
Jest całkiem inniusi niź mój - taki jak moje przyjaciółki :) Kropka w kropkę!

Czekam teraz z niecierpliwością na aklualne Wasze zdjątka!

reklama
U mnie 3 kilo wiecej i 21 tydzien.... wszystko w brzuchu siedzi. Rece i nogi chudsze niz przed ciaza...widac dzidzia mi kilogramy "zjada". ale cycochy mam juz 2 rozmiary wieksze niz przed ciaza.... pomocyyy niedlugo nie bedzie dla mnie rozmiaru!

Do góry