reklama
M
monika_k80
Gość
Hello Kobietki! Czy wy tez rosniecie z dnia na dzien? ja juz przestalam sie fotografowac bo mi sie wydaje ze jestem za duuuza eh a to dopiero 18 tygodni !
Pola 30
Fan(ka)
Monika-nie żartuj. Zdjęcia, filmy to fantastyczna pamiątka dla nas i naszych Bobasów. Ja np. bardzo chciałabym wiedzieć jak wyglądała moja mama i co czuła będąc ze mna w ciązy. A z tego okresu jest tylko 1 zdjęcie (grupowe) przy trumnie mojego dziadka
My, dzięki możliwościom i technikom naszych czasów możemy prowadzić pamiętnik "filmowo-zdjęciowy" dziecka już od pierwszych chwil
Ja śledzę jego losy (znaczy mam nagrane) od dnia, w którym robiłam test, nie będąc, rzecz jasna pewna wyniku... Myślę, że żyjemy w naprawdę fantastycznych czasach!
Fotografujmy się dziewczęta, bośmy piękne!!!
My, dzięki możliwościom i technikom naszych czasów możemy prowadzić pamiętnik "filmowo-zdjęciowy" dziecka już od pierwszych chwil
Ja śledzę jego losy (znaczy mam nagrane) od dnia, w którym robiłam test, nie będąc, rzecz jasna pewna wyniku... Myślę, że żyjemy w naprawdę fantastycznych czasach!
Fotografujmy się dziewczęta, bośmy piękne!!!
dorotak
Fanka BB :)
monika coś Cię deprecha nie może opuścić, na pewno jesteś piękną przyszłą mamą, a zapewniam Cię brzuszek będzie duuuużo wiekszy więc lepiej to zaakceptuj.
Ja mam mało zdjęć z poprzedniej ciąży i teraz żałuję, ale kilka jest. Teraz chcę więcej porobić, bo czas tak leci że trzeba to uwiecznić. Jak znajdę zdjęcie zrobione kilka dni przed porodem, już po terminie to wkleje i zobaczycie jaki bebech hihi...
Ja mam mało zdjęć z poprzedniej ciąży i teraz żałuję, ale kilka jest. Teraz chcę więcej porobić, bo czas tak leci że trzeba to uwiecznić. Jak znajdę zdjęcie zrobione kilka dni przed porodem, już po terminie to wkleje i zobaczycie jaki bebech hihi...
ja przy poprzedniej ciazy mialam sporo zdjec nawet takie przed smym porodem a teraz jakos nie ma okazji do zrobienia zdjatek musze to nadrobic
ale faktycznie takie zdjecia to fajna pamiatka i bedzie co wspominac w przyszlosci
ciaza ma swoje dobre strony mozemy sie troche popiescic z soba miec zachcianki i bezkarnie podjadac to na co mamy ochote ;D
niestety po ciazy trzeba bedzie to zgubic ale licze ze przy dwojce dzieci pojdzie mi szybciutko
monika ciaza to fantastyczny stan przeciez wymioty i te wszystkie najgorzsze objawy juz za nami teraz czujemy dzidzie w srodku i hormony juz tak nie szaleja wiec ciesz sie tym okresem bo nie trwa wiecznie tylko do listopada a pozniej nieprzespane noce smutki i radosci macierzynstwa i zaloze sie ze zgubisz szybciutko zbedny tluszczyk
ale faktycznie takie zdjecia to fajna pamiatka i bedzie co wspominac w przyszlosci
ciaza ma swoje dobre strony mozemy sie troche popiescic z soba miec zachcianki i bezkarnie podjadac to na co mamy ochote ;D
niestety po ciazy trzeba bedzie to zgubic ale licze ze przy dwojce dzieci pojdzie mi szybciutko
monika ciaza to fantastyczny stan przeciez wymioty i te wszystkie najgorzsze objawy juz za nami teraz czujemy dzidzie w srodku i hormony juz tak nie szaleja wiec ciesz sie tym okresem bo nie trwa wiecznie tylko do listopada a pozniej nieprzespane noce smutki i radosci macierzynstwa i zaloze sie ze zgubisz szybciutko zbedny tluszczyk
Cynamonka
Monika ja tez wczoraj posmutnialam jakos ogolnie z powodu swojej figury. Zawsze plaski brzuszek. O spodniach w rozmiarze 28 w pasie juz chyba tylko bede mogla pomarzyc, bo ja nie potrafie sie odchudzac. Ile zrzuce po ciazy ( bo dzidzia zje, bo zaczne sie ruszac wiecej itp) tyle moja ale dieta... nie dam rady Wczoraj wiec stalam przed lustrem z mysla, ze wygladam jak tuczny prosiaczek, choc wedlug wskaznikow trzymam sie w normach.
Cynamonka ja kiedys bylam patyczakiem ale w pewnym momencie swojego zycia nabylam "kobiecych ksztaltow" i powiem szczerze ze lepiej sie z nimi czulam mimo faktu ze moj brzuszek byl okraglutki ale za to jedrny bo duzo trenowalam okazalo sie ze taka mam budowe wiec o spodniach 28 to ja juz nie marze bo chyba bym musiala sie z kims zamienic pozatym nasz Pan i Wladca w domku za dobrze gotuje....hihijhi
i pozatym polecam siebie kochac bo kogo mozna kochac bez granicznie tylko siebie no i oczywiscie dziecko... ;D ;D
i pozatym polecam siebie kochac bo kogo mozna kochac bez granicznie tylko siebie no i oczywiscie dziecko... ;D ;D
Pola 30
Fan(ka)
No i stare porzekadła sie nie sprawdziły. Brzuszek na chłopaka a w środku dziewczynka
Ale faktem jest, że niestety nie wypiękniałam. Zbrzydnąć chyba tez specjalnie nie zbrzydłam. Mała jest grzeczna i nie podkrada mamie urody
Wysyłam zdjęcie brzuszka i "moją urodę . Oj, chyba jednak Mała mi podkrada... hihihihihi.Kurcze i nawet nie wiem czy powinnam wysyłać to dugie foto, by my przecież na ładne mamy patrzeć....
Ale faktem jest, że niestety nie wypiękniałam. Zbrzydnąć chyba tez specjalnie nie zbrzydłam. Mała jest grzeczna i nie podkrada mamie urody
Wysyłam zdjęcie brzuszka i "moją urodę . Oj, chyba jednak Mała mi podkrada... hihihihihi.Kurcze i nawet nie wiem czy powinnam wysyłać to dugie foto, by my przecież na ładne mamy patrzeć....
reklama
dorotak
Niezła aparatka z Ciebie Pola, brzuszek fajniutki, GRATULUJĘ córci .
Ja też może dzisiaj jakąś fotke strzelę, bo dawno nie robiłam zdjęć brzuszka, a chcę uwiecznić jak się stopniowo zmieniał .
Ja też może dzisiaj jakąś fotke strzelę, bo dawno nie robiłam zdjęć brzuszka, a chcę uwiecznić jak się stopniowo zmieniał .