reklama
Klementinka
Fanka BB :)
nie przejmuj sie tym
ja, choc szczupla nie jestem, tez mam 2 kg na minusie a nigdy glodu nie czuje, jem wiecej niz przed ciaza i tez zaczynam sie zaokraglac
chyba dzieciaczki z nas sciagaja
ja, choc szczupla nie jestem, tez mam 2 kg na minusie a nigdy glodu nie czuje, jem wiecej niz przed ciaza i tez zaczynam sie zaokraglac
chyba dzieciaczki z nas sciagaja
paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
wswp
U mnie podobnie aż się ostatnio wystraszyłam ale spokoju dodaje mi fakt, że przecież już nie wymiotuje no i dosyć regularnie i odżywczo się odżywiam - także pewnie u niektórych tak już jest
U mnie podobnie aż się ostatnio wystraszyłam ale spokoju dodaje mi fakt, że przecież już nie wymiotuje no i dosyć regularnie i odżywczo się odżywiam - także pewnie u niektórych tak już jest
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dziewczynki a gdzie nowe fotki? klementinka skoro brzuszek sie zaokragla to sie pochwal :-)
A kim Ty jesteś? Nie pamiętam Cię z forum czerwcówek ;-)
Właśnie sprawdziłam swoją wagę i wyszłam na zero bowiem wróciłam do tej z przed ciąży Jednak ostatnio też sobie odpuściłam z tym rygorystycznie zdrowym jedzeniem i pozwoliłam sobie na fast fooda i kilka innych "zakazanych" smakołyków :-)
Też częściej jem ale o wiele mniejsze porcje niż wcześniej. Dziewczyny nie oszukujmy się będąc w ciąży to z biologicznego punktu widzenia nosimy w sobie pasożyta czyli "organizm cudzożywny, który wykorzystuje stale lub okresowo organizm żywiciela jako źródło pożywienia i środowisko życia" ale co tam niech sobie żeruje ile wlezie przez te 40 tygodni
Chyba trochę bredzę :-)
Też częściej jem ale o wiele mniejsze porcje niż wcześniej. Dziewczyny nie oszukujmy się będąc w ciąży to z biologicznego punktu widzenia nosimy w sobie pasożyta czyli "organizm cudzożywny, który wykorzystuje stale lub okresowo organizm żywiciela jako źródło pożywienia i środowisko życia" ale co tam niech sobie żeruje ile wlezie przez te 40 tygodni
Chyba trochę bredzę :-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Właśnie sprawdziłam swoją wagę i wyszłam na zero bowiem wróciłam do tej z przed ciąży
A ja w 8tc ważyłam 62kg, w 13tc 63kg a teraz 64kg :-)
Wzrost mam 173cm, więc na razie waga w normie ;-)
paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
Sedno sprawy :-)
Sedno sprawy :-)
Klementinka
Fanka BB :)
poczekam do Swiatdziewczynki a gdzie nowe fotki? klementinka skoro brzuszek sie zaokragla to sie pochwal :-)
wtedy pewnie na maksa wyjdzie i wiecej fotografow bedzie;-)
reklama