reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

dzieki:) nie dosc ze jestem szczupla, to na dzien dzisiejszy waga -kilogram na minusie... dziwne,-brzuch delikatnie zaokraglony a waga w dół,-chociaz wcale nie wymiotowalam i teraz w 2 trym. jem baardzo duzo.

reklama
nie przejmuj sie tym
ja, choc szczupla nie jestem, tez mam 2 kg na minusie a nigdy glodu nie czuje, jem wiecej niz przed ciaza i tez zaczynam sie zaokraglac
chyba dzieciaczki z nas sciagaja

wswp
U mnie podobnie aż się ostatnio wystraszyłam ale spokoju dodaje mi fakt, że przecież już nie wymiotuje no i dosyć regularnie i odżywczo się odżywiam - także pewnie u niektórych tak już jest ;)

Właśnie sprawdziłam swoją wagę i wyszłam na zero bowiem wróciłam do tej z przed ciąży :-D Jednak ostatnio też sobie odpuściłam z tym rygorystycznie zdrowym jedzeniem i pozwoliłam sobie na fast fooda i kilka innych "zakazanych" smakołyków :-)
Też częściej jem ale o wiele mniejsze porcje niż wcześniej. Dziewczyny nie oszukujmy się będąc w ciąży to z biologicznego punktu widzenia nosimy w sobie pasożyta czyli "organizm cudzożywny, który wykorzystuje stale lub okresowo organizm żywiciela jako źródło pożywienia i środowisko życia" ale co tam niech sobie żeruje ile wlezie przez te 40 tygodni :-D
Chyba trochę bredzę :-)

Też częściej jem ale o wiele mniejsze porcje niż wcześniej. Dziewczyny nie oszukujmy się będąc w ciąży to z biologicznego punktu widzenia nosimy w sobie pasożyta czyli "organizm cudzożywny, który wykorzystuje stale lub okresowo organizm żywiciela jako źródło pożywienia i środowisko życia" ale co tam niech sobie żeruje ile wlezie przez te 40 tygodni :-D
Sedno sprawy :-)

reklama
no i napewno brzuszek bedzie pokazniejszy:) ja robe zdjcia co tydzien,zeby widziec pozniej jak rosł...chociaz w ciagu tyg. to w zasadzie nie ma roznicy:/

Do góry