reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga;)

Niekat - a co Ci trzecia noga wyrosła w tej ciąży, że niby wyglądasz "nienormalnie"????
Matka-Polka jesteś to masz trochę czasu na zrzucenie!!!!
Normalnie kopnęła bym Cię w tyłek za takie teksty :-p (albo chociaż powiedz mężowi, żeby Cię kopnął)...
Wariatka... :-p
oj ja bym cie tez kopneła mocno w tyłek za takie glupie gadanie
w końcu dziewiec miesiecy pracowałas na te kg wiec tez tak szybko one nei znikna z dnai na dzień i prosze sie mi tu nie dołowac :happy:

reklama
Dolaczam sie do kopiacych Niekat po tylku:-D:-D:-D

Mi w sumie zostaly do zrzucenia 4kg ale co z tego jaki i tak nie moge dopiac nawet bojówek ktore nosilam w 5tym miesiacu a portki z przed ciazy wciagam do polowy uda
.Nie bede sie stresowac do wakacji jeszcze troche czasu.Uszy do góry do lata wszystkie juz laski bedziemy:-D;-):-)

Ja też dołączam do kopiących Niekat:-)
Zrzuciłam już wszystko, mam wagę jak przed ciążą, wchodze we wszystko, w jeansy też, ale chciałabym zrzucić jeszcze chociaż 5 kg, bo juz przed ciążą było za dużo...poczekamy zobaczymy, po co się dołowac??:-)

Poza tym to wcale nie jesteśmy "utyte" tylko biodra muszą się troszkę zejść jeszcze :-D
(Befatka - ja też jeszcze nie wchodzę w luźne bojówki, a co dopiero jeansy :-p)

ps - w końcu zszedł mi brzuch ale został wałek :-p:-p:-p

Właśnie Ninja wyjęłaś mi to z ust!:-) Mamy luzy przedporodowe w biodrach jeszcze:-D:-D;-)

ja do gina wybieram sie w piątek.. niech sprawdzi podwozie i zaczynamy walkę z brzuszkiem.. tak sobie obiecuje;-);-)
w tym tygodniu wyraźnie odczułam, że moje luzy się zeszły.. no chyba, ze spodnie się rozluźniły:-D

ała ała i jeszcze raz ała - co to jest za zbiorowe kopanie niekat;-)
ale macie racje - czekam na zejście sie bioder bo mi sie rozlazły a brzuszek i tak wygląda lepiej z dnia na dzień:tak:reszta ciała cąła jest spulchniona ale mam nadzieję że to zniknie wraz z kg których zamierzam sie pozbywac ale nie za szybko bo rozstepów nie chce wiećej niż już mam:sorry2:2 kg na półtora tygodnia - taki wynik jest na dzien dzisiejszy - nie jest źle.Mówi sie zę chudniecie 1-1,5 kg na tydzien jest najzdrowsze:sorry2:

Mi ubywa 1 kg na tydzień - zostały jeszcze 2 z 11, które przytyłam, ale najchętniej utrzymałabym takie tempo jeszcze przez jakieś 20 tygodni;-):-D

reklama
Do góry