reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

Niekat - a co Ci trzecia noga wyrosła w tej ciąży, że niby wyglądasz "nienormalnie"????
Matka-Polka jesteś to masz trochę czasu na zrzucenie!!!!
Normalnie kopnęła bym Cię w tyłek za takie teksty :-p (albo chociaż powiedz mężowi, żeby Cię kopnął)...
Wariatka... :-p
oj ja bym cie tez kopneła mocno w tyłek za takie glupie gadanie
w końcu dziewiec miesiecy pracowałas na te kg wiec tez tak szybko one nei znikna z dnai na dzień i prosze sie mi tu nie dołowac :happy:

reklama
Dolaczam sie do kopiacych Niekat po tylku:-D:-D:-D

Mi w sumie zostaly do zrzucenia 4kg ale co z tego jaki i tak nie moge dopiac nawet bojówek ktore nosilam w 5tym miesiacu a portki z przed ciazy wciagam do polowy uda
.Nie bede sie stresowac do wakacji jeszcze troche czasu.Uszy do góry do lata wszystkie juz laski bedziemy:-D;-):-)

Ja też dołączam do kopiących Niekat:-)
Zrzuciłam już wszystko, mam wagę jak przed ciążą, wchodze we wszystko, w jeansy też, ale chciałabym zrzucić jeszcze chociaż 5 kg, bo juz przed ciążą było za dużo...poczekamy zobaczymy, po co się dołowac??:-)

Poza tym to wcale nie jesteśmy "utyte" tylko biodra muszą się troszkę zejść jeszcze :-D
(Befatka - ja też jeszcze nie wchodzę w luźne bojówki, a co dopiero jeansy :-p)

ps - w końcu zszedł mi brzuch ale został wałek :-p:-p:-p

Właśnie Ninja wyjęłaś mi to z ust!:-) Mamy luzy przedporodowe w biodrach jeszcze:-D:-D;-)

ja do gina wybieram sie w piątek.. niech sprawdzi podwozie i zaczynamy walkę z brzuszkiem.. tak sobie obiecuje;-);-)
w tym tygodniu wyraźnie odczułam, że moje luzy się zeszły.. no chyba, ze spodnie się rozluźniły:-D

ała ała i jeszcze raz ała - co to jest za zbiorowe kopanie niekat;-)
ale macie racje - czekam na zejście sie bioder bo mi sie rozlazły a brzuszek i tak wygląda lepiej z dnia na dzień:tak:reszta ciała cąła jest spulchniona ale mam nadzieję że to zniknie wraz z kg których zamierzam sie pozbywac ale nie za szybko bo rozstepów nie chce wiećej niż już mam:sorry2:2 kg na półtora tygodnia - taki wynik jest na dzien dzisiejszy - nie jest źle.Mówi sie zę chudniecie 1-1,5 kg na tydzien jest najzdrowsze:sorry2:

Mi ubywa 1 kg na tydzień - zostały jeszcze 2 z 11, które przytyłam, ale najchętniej utrzymałabym takie tempo jeszcze przez jakieś 20 tygodni;-):-D

reklama
Do góry