reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

Hejka
Ja tez w szpitalu zostawilam tylko 5 kg ale po 6 dniach mam juz o 2 mniej i jestem szczesliwa bo brzusio zmniejsza sie z dnia na dzien:-)Nie cwicze jeszcze bo mnie szwy bola i macica ze chodzic nie moge i ciagle jade na prochach:zawstydzona/y::wściekła/y: polozna mi co chwile donosi.

reklama
A ja nawet niewiem ile zostawiłam w szpitalu..a ile teraz schudłam..Ale coś tam schudłam :tak:..,bo jeszcze w pon.jak jechaliśmy zapisać mała..to jensy były takie w sam raz,..a wczoraj jak je ubrałam..to musiałam założyć pasek..bo mi spadały..
A wagi w domku niemam..niestety:-(
A ćwiczyć..to poprostu mi się niechce:sorry2::zawstydzona/y:

Na wagę ostatnio nie wchodziłam, ale muszę odnotować kolejny sukces: wczoraj na przyjazd moich rodziców wyciągnęłam ulubione dżinsy i weszłam w nie bez żadnego problemu!!!:-) A więc pakuję ciążowe ciuszki do worka, huuura!!!:rofl::rofl::rofl:
Bardzo lubię takie miłe niespodzianki:tak:;-):tak:!

Ja się pochwalę, stanęłam dziś na wadze ... i jest moja sprzed ciąży :-):-):-) co prawda jest o dużo za duża ale może po malutku zrzucę jeszcze kilka kg :-D:-D:-D

Ja w szpitalu zostawilam 8 kilo, teraz odpadly jeszcze 2 wiec jeszcze z 6 i bedzie ok a jak sie uda zrzucic 8 to juz wogole luxus bedzie:-) Na razie smigam w ciazowkach bo mi wygodniej n i mniej szkoda na codzienne wypadki z dzieciakami: spacerki, karmienia i wogole. Moze jednak wyciagne normalne isprawdze tak z ciekawosci jak to jest i czy pasuja. Troche sie jadnak obawiam, ze ta przymiarka moze mi popsuc dobre samopoczucie;-):-)
A tak przy okazji to powiedzcie mi czy smarujecie sie jakimis specyfikami: ujedrniajace, antycelulitisowe itp. Nie bardzo wiem czy mozna tak od razu i przy karmieniu ae z drugiej strony dlaczego by nie? No i dla skory chyba jednak byloby lepiej gdyby dostala takie kosmetyczne wspomagacze:-)

reklama
Do góry