oj ja tez....ale wam dobrze dziewczyny ja na jeansy sprzed ciazy jeszcze długo poczekam
reklama
iza&marcin
Fanka BB :)
i ja :/
mozna sie tu poczuc jak w klubie kwadransowych grubasow
a wiecie ze karmiac piersia spala sie dziennie od 300-700ckal??
calkiem sporo, zwlaszcza ze dochodzi do tego dieta bezciastkowo bezczekoladowa itp..
wejdziemy te pierdzielone jeansy jeszcze przed latem, zobaczycie
mozna sie tu poczuc jak w klubie kwadransowych grubasow
a wiecie ze karmiac piersia spala sie dziennie od 300-700ckal??
calkiem sporo, zwlaszcza ze dochodzi do tego dieta bezciastkowo bezczekoladowa itp..
mazdaga
entuzjastka
A moja waga stoi...jestem załamana i zastanawiam się czy przy po drugiej ciąży uda mi się zrzucić kilogramy. Spadło 8 a od tygodnia...nic. Zostało jeszcze co najmniej 10 ciężkich kilogramów. Brzuchol jak w czwartym miesiącu więc noszę dalej te ciążowe ciuchy, które mi już wyszły bokiem
No to ja sie tez zaczne smarowac bo u mnie dietka nie wchodzi w gre bo jem wszystko. Nawet ciasta i slodycze - fakt, ze mniej ale jednak. W fakt ograniczam bo nawet jakos nie ciagnie ale w weekend zawsze znajdzie sie okazja. Zobaczymy jak bedzie pod koniec miesiaca bo na szybkie rezultaty sie nie nastawiam.
ninjacorps
Marcóweczka 2008
bardzo mi się spodobało to określenie, hahahahahaadieta bezciastkowo bezczekoladowa
Ja już dawno sobie założyłam, że potrwa to do 3 miesięcy, więc na razie się nie stresuję (ale fakt, zazdroszczę)
dzis akurat mierzyłam stare spodnie - weszły wszytskie ale żadnych nie dopięłam:-(pomierzyłam obwody w różnych częściach ciała i czeka mnie sporo pracy...chciałabym juz móc się wreszcie za siebie wziąść a tu trzeba uważaćz dietą to jest tak ze jest bezczekoladowa lae nie bezciastkowa - ciasteczka maślane i szarlotka mamusi niestety królują - ale od jutra zamierzam być grzeczna bo inaczej nic z tego nie będzie
bo najgorzej ze mamy wesele w rodzinie 24 maja i ja MUSZĘ tam normalnie wygladac bo będzie krucho z moja psychąjuż tak mam niestety
bo najgorzej ze mamy wesele w rodzinie 24 maja i ja MUSZĘ tam normalnie wygladac bo będzie krucho z moja psychąjuż tak mam niestety
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Niekat - a co Ci trzecia noga wyrosła w tej ciąży, że niby wyglądasz "nienormalnie"????
Matka-Polka jesteś to masz trochę czasu na zrzucenie!!!!
Normalnie kopnęła bym Cię w tyłek za takie teksty (albo chociaż powiedz mężowi, żeby Cię kopnął)...
Wariatka...
Matka-Polka jesteś to masz trochę czasu na zrzucenie!!!!
Normalnie kopnęła bym Cię w tyłek za takie teksty (albo chociaż powiedz mężowi, żeby Cię kopnął)...
Wariatka...
skaba1
sierpień'05 marzec'08
ja mam 26 kwietnia:-) a wczoraj ciotki mi oznajmiły, że moja kuzynka, kóra urodziła w Sylwestra stosuje odpowiednią dietę na figurkę itp. wiec im puściłam tekst umoralniający na temat odchudzania przy karmieniu... bo jak pisze ninja Matka Polka jestem i mi wolno!! a poza tym jestem z wagą na minusie (2 kg mniej niż zaraz przed ciążą, wiec co się stresować) ale swoją drogą czas zacząć ćwiczenia i może jakieś smarowanko, bo brzuch wygląda nieciekawie.. tylko nie mam pomysłu czym
reklama
a u mnie waga się zatrzymała na tym jednym kilogramie i nie mogę go zrzucić. Ale szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że uda mi się zrzucić więcej. I tym razem mam zamiar się pilnować kończąc karmienie, bo poprzednio bardzo szybko waga poszła do góry. Chyba szybciej niż w ciąży.