mazdaga
entuzjastka
Beti : od wczoraj przeszłam na dietę nie łączenia - czyli jem wszystko - a le w odpowiednim połączeniu. Kiedyś ta dieta zdziałała u mnie cuda bez efektu yoyo. Mam nadzieję,ze wytrzymam, bo ciężko sie do niej przyzwyczaić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez znam ta dietędobry pomysł - będziemy dostarczać sobie i maleństwom wszytskiego czego trzeba ale w odpowiednich konfiguracjach i dzięki temu szybciej schudniemydzięki ze przypomniałas;-):-)Beti : od wczoraj przeszłam na dietę nie łączenia - czyli jem wszystko - a le w odpowiednim połączeniu. Kiedyś ta dieta zdziałała u mnie cuda bez efektu yoyo. Mam nadzieję,ze wytrzymam, bo ciężko sie do niej przyzwyczaić.
A tak przy okazji to powiedzcie mi czy smarujecie sie jakimis specyfikami: ujedrniajace, antycelulitisowe itp. Nie bardzo wiem czy mozna tak od razu i przy karmieniu ae z drugiWięcejej strony dlaczego by nie? No i dla skory chyba jednak byloby lepiej gdyby dostala takie kosmetyczne wspomagacze:-)