reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

tak ta zgaga zabija okropnosc nie nawidze zgagi wypowiem jej wojne kiedys !! :D:D uroki ciązy a mowia ze to najpiekniejsze chwile hahahahah

reklama
ninja-10+ to luzik:tak: nie wiem o co chodzi temu gin:confused: co on by powiedzial jak moja kol przytyla 40kg:baffled: serio serio masakra!

dokładnie ja tez mam kolezanke co utyła ponad 20 kg po czym urodziła i jezszce przytyła..i juz jej soatało mimo ze próbuje zrzucic... żal mi jej bo rozstepy nawet na rekach ma :(

he he nie musiala nawet do niej dochodzic bo mezulek byl na kazde zawolanie i nawet jak w nocy miala ochote na cos to lecial do sklepu pochlaniala duzo i rozstepy ma od ud po lokcie no ale co zrobic po czesci jak sie dba tak sie ma!:baffled:

dokładnie , ale czasem tak poprostu jest, ze sie dba patrzy co je trzyma diete a mimo wszytsko tak sie dzieje to wtedy musi byc przykrosc :( bo w sumie dzidzi za to nie bedzie sie obwiniac a do mamy tez sie nie pojdzioe i niepowie ze takie geny niedobre sie dostało :p

tak tak wlasnie jak sie ma takie geny to nic sie na to nie poradzi a gin nie powinien sie tak burzyc no chyba ze wiaza sie z tym jakies problemy ale nie jak ktos przytyje 10kg:baffled:

no przecież , ze tak 10 kg na ciaze to nie duzo mi sie wydaje jak ja mówie ze mam 10 kilo wiecej to wszyscy mowia , ze gdzie te kilogramy jak ze mnie ciagle kruszynka :p

Kasik - no dokładnie tak jak napisałaś. Ja strasznie się bałam że się roztyje i mi to zostanie (czy zostanie to się okaże po porodzie;-)), ale ciesze się jak diabli że mam póki co 10+. Moja mama przytyła z siorą ponad 20 i tak jej zostało (a ze mną to nawet nie wiem). Bałam się że będe mieć ogromny apetyt i będę jeść co 5 min, ale o dziwo tak nie jest, z czego się cieszę, bo i tak waga startowa była o wieeeeeeele za duża :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

reklama
Do góry