reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

reklama
To chyba nie offtopic jezeli tak to przepraszam. Ale mam problem moja ukochana narzeka na rozstepy przetestowalismy juz specyfikow "moc" i zaden nie daje pozadanych efektow . Macie moze jakies sprawdzone metody jezeli nie farmaceutyczne to jakies domowe ale skuteczne?

Miquel - o rozstępach to my właśnie tu :tak: bo rozstępy biorą się poniekąd z naszej rosnącej wagi
. Co do kosmetyków to co kto lubi - jedni smarują się Mustellą za 80 zeta a inni zwykłą oliwką dla dzieci.
Podobno rozstępom do końca nie można zapobiec, jeśli zachcą sobie wyleźć a można jedynie wspomagać zapobieganie im.
Ja smaruję się oliwką Nivea baby po każdym prysznicu tak kilka minut wmasowuję w brzuszek piersi boki i plecy na wysokości brzuszka i Ziajką na rozstępy (ale to jak mi się przypomni)
Na razie nie wyłażą.

Rozstepy jak maja wyjśc to i tak wyjda nie ma cudownego niestety leku na nie:dry:
ja sie cała poprzednia ciąże smarowałam vichy na rozstepy i guzik z pętelka i tak wyszły:-p jak ktoś ma tendencje do nich lub dziedziczne to sie przed nimi nie uchroni niestety:-(

Rozstępy- a myślałam że nie będe ich mieć, ale pojawiły się ostatnio na dole brzuszka i udach :-( I jak piszą dziewczyny - jak mają wyjść to i tak wyjdą mimo cudownych mazideł

Asze
- to super z wagą, pogratulować! To pewnie zamkniesz się w 12-14

Własnie maja byc to i tak beda mimo , że sie smarowałam na brzuchu 0 ale na udach pupie i piersiach .... tragedia nawet moja gin jak to zobaczyła stwierdziła , ze faktycznie dawno czegos takiego nie widziała po czym dodała ale no cóż dzidzius pani wynagrodzi...

reklama
Do góry