reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

Ja jak już pisałam na innym wątku...na 30tc mam prawie 14kg na+ :szok::-D...ładnie idzie do przodu:-D. Ciekawe czy przekroczę 20 kg:-D? Ale chyba tak...chociaż teraz zauważyłam, że w m-c jakoś mało przybrałam, bo 1,5-2kg. Ale podobno najwięcej się tyje w 8-9 miesiąc ciąży.

reklama
Cześć.
ja jestem w 29 tc i już mam +12 kg, ciekawe czy osiągnę wagę jak z synkiem (oby nie), wtedy ostatni zapis w karcie ciąży był 88kg.Razem 28 kg na plus. Wtedy w 29tc miałam +16kg.
Nie chciałabym znów tak dużo złapać kg, ciężko było zgubić taki ciężar.

Ja jak już pisałam na innym wątku...na 30tc mam prawie 14kg na+ :szok::-D...ładnie idzie do przodu:-D. Ciekawe czy przekroczę 20 kg:-D? Ale chyba tak...chociaż teraz zauważyłam, że w m-c jakoś mało przybrałam, bo 1,5-2kg. Ale podobno najwięcej się tyje w 8-9 miesiąc ciąży.
no to chyba już zalezy od kobiety bo z Oli w 9 mieisacy nie rpzytyłam nic a w 8 -:tak:;-)1 kgoby i tym razem tak było:sorry2:

Ja juz nawet nie pamietam jak u mnie bylo w koncowce:-( w kazdym badz razie ide w czwartek do gina wiec bedzie wazenie - i juz sie zaczynam bac rezultatu;-):-)
No i ta przyslowiowa 'przekleta' glukoza mnie czeka:-(

Mi położna poradziła,żeby do glukozy wcisnąć sok z połówki cytryny- smak lepszy a na wynik nie wpływa.
Ja wcisnęłam ćwiartkę cytryny. Smak super-jak napój. Wynik dobry. Spróbuj.

Jak pisałam wcześniej 27tc i 9+ to jak wyczytałam w książce "9+ to waga modelki w 28tc" :-D hehe modelki - mi do modelki jak stąd do nieba, ale uspokoiło mnie to bo chyba tyje w miarę dobrze. Od ostatniej wizyty czyli m-c wcześniej równe 2 kg

Jak pisałam wcześniej 27tc i 9+ to jak wyczytałam w książce "9+ to waga modelki w 28tc" :-D hehe modelki - mi do modelki jak stąd do nieba, ale uspokoiło mnie to bo chyba tyje w miarę dobrze. Od ostatniej wizyty czyli m-c wcześniej równe 2 kg
weronika idziemy równo;-):tak:jak modelki:-ptylko ja mam 8,5 ale jestem kilka dni do tyłu wzgledem Ciebie...

reklama
Do góry