reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga;)

Hej.Ja jestem w 24tyg i mam +6kg,ale boje sie ze jak przestane pracowac zaczne sie obzerac.Bo kocham gotowac i kocham jesc:zawstydzona/y:A co do mojej dzidzi to jeszcze nie wiem czy ma patyk :-)czy szparke bo jak bylismy na ostatnim usg to tatko i pani doktor zagladali dzidzi miedzy nogi ,ale nie wiedzieli czy to pepowina czy ,,patyk"(podoba mi sie to okreslenie heheh)

reklama
zaliczyłam właśnie wizytę u gina i była chwila prawdy: 27tc 3 dzień ważę 60,3 kg czyli to około 4kg+... chyba ruszyła moja maszyna przybierania na wadze:-):-)

ja pewnie nadal wśród przodowników wagowych ;-) Było już 17 kg na plusie, ale przez tą dietę cukrzycową jest znowu 15. Co mnie akurat cieszy. Ale ciężko przejść obojętnie obok ciasteczek. A teraz na Mikołaja Przemko dostał tyle pyszności, których nie je, a tylko oczami mogę sobie zjeść. A Przemo ze słodyczy to tylko żelki, wafelki i ciasteczka - herbatniki albo kruche z dżemem. Czekoladki ani batoniki go nie ruszają.

reklama
a ja sie nawet nie przyznaje:zawstydzona/y:dziś zaczełam 27 tc i waga mnie podłamała dziś ale wszytskiemu winna wczorajsza wizyta w Macu przy okazji zakupów światecznych... blech:dry::baffled:

Do góry