reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga;)

Remeny - podobno termin mamy ten sam - 28.03 - nie wiem, dlaczego paski tak liczą. Zresztą wystarczy popatrzeć , że PrzyszłaMamusia ma 27 czy 28 tydzień na pasku a to chyba byłby luty...

reklama
26 t.c- 4,5kg na plusie, w poprzedniej ciąży miałam już 6kg!
Ale u mnie się chyba dopiero zacznie, z Amelką zaczełam tyć w 3 trymestrze!:no:

ninja- zgadza się ja pierwszy (wg usg pierwszego i wg kalendarzyka z netu) termin miałam na 29 luty, ale wg lekarza wyszło, że chyba to będzie 2 marzec... a suwaczek nie przestawiałam i wg suwaczka wychodzi termin na 29 lutego:confused:.
A swoją drogą lekarze na tych swoich "kółeczkach" z tekturki (na tym wyznaczali mi termin) nie mają chyba ujętego roku przestępnego:wściekła/y:.

U mnie 23 tydzien i juz +8 (wiecej niz za pierwszym razem w tym okresie). Pewnie teraz do 20 dobije - a jeszcze i swieta po drodze ;-):-)

hej, ja pierwszy termin mialam (rowniez) na 29 lutego, lekarze zmienili na 8 marca. Waga rosnie w zastraszajacym tempie - jeszcze dwa dni temu bylo 10 na plusie. Waze sie dwa razy w tygodniu i bardzo tego nie lubie. marzylam ze max bedzie 13 a tu pewnie do 20 dobije. Pocieszam sie ze po porodzie zgubie ... przez karmienie, spacery....:cool2:

hej, ja pierwszy termin mialam (rowniez) na 29 lutego, lekarze zmienili na 8 marca. Waga rosnie w zastraszajacym tempie - jeszcze dwa dni temu bylo 10 na plusie. Waze sie dwa razy w tygodniu i bardzo tego nie lubie. marzylam ze max bedzie 13 a tu pewnie do 20 dobije. Pocieszam sie ze po porodzie zgubie ... przez karmienie, spacery....:cool2:

sim - każda z nas zgubi, nie ma się czym przejmować :tak: Poza tym wcale nie masz zbyt dużej wagi, tylko zupełnie w normie.
A w ogóle to witaj! No i czekamy na Twoje posty :-)

A ja wroce do suwakow bo tak sobie dzis spojrzalam na moj i widze ze mam jedynie siedemdziesiat pare dni do mety i sie bardzo zdziwilam ze przegapilam moja 100 dniowke. A teraz wczodze na ten watek i pierszy post na stronie nalezy do Ninjy wiec patrze nieco automatycznie na suwak a tam - ten sam okres ciazy ale dni do przejscia jeszcze masa:-) Normalnie paranoja z tymi suwakami.
A co do wagi to nawet nie wiem kiedy i jak mi kilogramow przybywa - a ze przybywa to widze po wadze i moge byc pewna, ze na przedswiatecznej wizycie bedzie +13 albo i lepiej. No ale bede sie zrzucaniem martwic potem;-):-)

reklama
A ja wroce do suwakow bo tak sobie dzis spojrzalam na moj i widze ze mam jedynie siedemdziesiat pare dni do mety i sie bardzo zdziwilam ze przegapilam moja 100 dniowke. A teraz wczodze na ten watek i pierszy post na stronie nalezy do Ninjy wiec patrze nieco automatycznie na suwak a tam - ten sam okres ciazy ale dni do przejscia jeszcze masa:-) Normalnie paranoja z tymi suwakami.
A co do wagi to nawet nie wiem kiedy i jak mi kilogramow przybywa - a ze przybywa to widze po wadze i moge byc pewna, ze na przedswiatecznej wizycie bedzie +13 albo i lepiej. No ale bede sie zrzucaniem martwic potem;-):-)
ja tez tak zrobiłam za pierwszym razem poprostu czeski błąd zrobiłam
bo w lilypie wpisuje sie termin porodu i ostatnią miesiaczke a ty pewnie nie wpisałaś terminu porodu i dlatego tak wyszło;-)

Do góry