ninjacorps
Marcóweczka 2008
Remeny - podobno termin mamy ten sam - 28.03 - nie wiem, dlaczego paski tak liczą. Zresztą wystarczy popatrzeć , że PrzyszłaMamusia ma 27 czy 28 tydzień na pasku a to chyba byłby luty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, ja pierwszy termin mialam (rowniez) na 29 lutego, lekarze zmienili na 8 marca. Waga rosnie w zastraszajacym tempie - jeszcze dwa dni temu bylo 10 na plusie. Waze sie dwa razy w tygodniu i bardzo tego nie lubie. marzylam ze max bedzie 13 a tu pewnie do 20 dobije. Pocieszam sie ze po porodzie zgubie ... przez karmienie, spacery....
ja tez tak zrobiłam za pierwszym razem poprostu czeski błąd zrobiłamA ja wroce do suwakow bo tak sobie dzis spojrzalam na moj i widze ze mam jedynie siedemdziesiat pare dni do mety i sie bardzo zdziwilam ze przegapilam moja 100 dniowke. A teraz wczodze na ten watek i pierszy post na stronie nalezy do Ninjy wiec patrze nieco automatycznie na suwak a tam - ten sam okres ciazy ale dni do przejscia jeszcze masa:-) Normalnie paranoja z tymi suwakami.
A co do wagi to nawet nie wiem kiedy i jak mi kilogramow przybywa - a ze przybywa to widze po wadze i moge byc pewna, ze na przedswiatecznej wizycie bedzie +13 albo i lepiej. No ale bede sie zrzucaniem martwic potem;-):-)