ninjacorps
Marcóweczka 2008
Remeny - podobno termin mamy ten sam - 28.03 - nie wiem, dlaczego paski tak liczą. Zresztą wystarczy popatrzeć , że PrzyszłaMamusia ma 27 czy 28 tydzień na pasku a to chyba byłby luty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, ja pierwszy termin mialam (rowniez) na 29 lutego, lekarze zmienili na 8 marca. Waga rosnie w zastraszajacym tempie - jeszcze dwa dni temu bylo 10 na plusie. Waze sie dwa razy w tygodniu i bardzo tego nie lubie. marzylam ze max bedzie 13 a tu pewnie do 20 dobije. Pocieszam sie ze po porodzie zgubie ... przez karmienie, spacery....![]()
ja tez tak zrobiłam za pierwszym razem poprostu czeski błąd zrobiłamA ja wroce do suwakow bo tak sobie dzis spojrzalam na moj i widze ze mam jedynie siedemdziesiat pare dni do mety i sie bardzo zdziwilam ze przegapilam moja 100 dniowke. A teraz wczodze na ten watek i pierszy post na stronie nalezy do Ninjy wiec patrze nieco automatycznie na suwak a tam - ten sam okres ciazy ale dni do przejscia jeszcze masa:-) Normalnie paranoja z tymi suwakami.
A co do wagi to nawet nie wiem kiedy i jak mi kilogramow przybywa - a ze przybywa to widze po wadze i moge byc pewna, ze na przedswiatecznej wizycie bedzie +13 albo i lepiej. No ale bede sie zrzucaniem martwic potem;-):-)