reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga;)

Elip- super malutko, zwłaszcza, że z vtego co pisałaś z usg wyszło,że dzidziulek już duży jest, no nie?

reklama
no to prosze cię! nic nie przytyłas jeszcze konkretnego bo 700 g dzidzia+wody płodowe+wiecej krwi w obiegu... ehhh pozazdrościc:tak:

A, to tak jak ja z Meluśką, zobaczymy jak teraz będzie:-):-):-)
Elip- ale jak się będziesz tak nadal starała to do dyszki nie dobijesz-hehehe, bo Ci czasu zabraknie:-D:-D:-D

no, a teraz wstaję od kompa, bo będę miała za chwilę 20kg na plusie...ach teBB:zawstydzona/y::szok:...no i allegro:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, no i jeszcze parę innych uzależnień netowych:-D

Jejuś, ależ wam zazdroszczę - 2,5 kg to ja chyba jestem cięższa po każdej kolacji:szok::szok: Wczoraj ważenie po 3 tygodniach i złapałam doła - 8kg +:baffled::shocked2: Chyba muszę zacząć się ruszać, a nie tłumaczyć ciążą i siedzieć tudzież leżeć (wersje zamienne). Tylko nawet na spokojnym spacerku nieraz mnie tak brzucho ciągnie, że nie mogę wytrzymać, a co będzie dalej, przecież to jeszcze prawie 4 miesiące...:confused::confused:

reklama
Do góry