reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

zmiescilam sie dzis w moje przedciazowe jeansy, ale poki co nie bede w nich chodzic, bo brzuchol wisi jak kolo ratunkowe :no: czyli nadal musze pomykac w dresach:wściekła/y:
zaczelam robic brzuszki, ale to jakis koszmar...

reklama
dziewczyny :szok: ja dziś odkryłam że nie mieszczę się w swoje buty wiosenne!!! wyszłam dziś i mam takie pęcherze , a wzór ze skarpetek mam odciśnięty na stopach- dobrze że to były serduszka to przynajmniej jakoś wygląda. Możliwe że stopy mi się tez rozeszły i jeszcze popuchnięte są?

Asiuk mi w pierwszej ciąży noga urosła o jeden rozmiar; przed ciążą nosiłam 38, po urodzeniu 39 i tak już zostało. Za to teraz wydawało mi się, że stopa bez zmian, bo noszę buty z poprzedniego sezonu ale jak chciałam kupic nowe, to 39 cisną a 40 za duża :dry: Podejrzewam, że stare buty są rozchodzone więc jednak i teraz troszkę stopa podrosła.
Pozdrawiam

może urosnąć. w poprzedniej ciąży tego nie wiedziałam i sobie kupiłam nowe śliczne buciki na początku ciąży (za 350zł!!) i nosiłam je przez miesiąc:/

a ja baraaaardzo chciałam żeby mi stópka urosła i nici z tego :/ w końcu może bym nie miała aż takiego problemu z kupnem butów jak teraz.. mój rozmiar to 35! :szok: moja siostrzenica która ma 8 lat ma taki sam rozmiar jak ja!! :p

a ogólnie jestem z siebie dumna :-D wczoraj byliśmy na zakupach.. przy kasie uśmiechał się szeroko do mnie snickers.. wyciągnęłam do niego dłoń, chwyciłam.. a po sekundzie zaczęłam mówić do siebie na głos "bądź silna, bądź silna" "dziewczyny z BB będą z ciebie dumne" i.... nie wzięłam :-D ale strasznie słodkie za mną chodzi!!!! umrę z pragnienia :-p

Ostatnia edycja:
hihi fazerka moja znajoma ma ten rozmiar i kupuje buty.....w wiedniu :-) bo tam zazwyczaj ma duży wybór- poleca też ecco :-)
i pomysleć że japonki dawniej wiązały stópki żeby mieć twój rozmiar :-D

reklama
masakra jest żebym znalazła jakieś buty na obcasie.. marzą mi się czarne zwykłe szpilki ale jeszcze takowych nie znalazłam.. sportowe buty kupuję na dziale dziecięcym.. :-p do Wiednia trochę daleko mam :-p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry