reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

Myśmy się umówili na dwa wyjścia oddzielnie tygodniowo po 2h. Ja chodzę na angielsk ( jedno wyjscie) ;) Chociaż w niedzielę byłam w kinie ;> Fitnessu już nie wcisnę. Ale postanowiłam chodzić godzinę dziennie na spacery w ramach walki z tym czymś co zaatakowało moje boczki. Stary mówi, że bardzo dobrze wyglądam itd chociaż ważę 73kg ;(( ale sam dzisiaj wybuchnął śmiechem jak zobaczył mnie w jeansach i po bokach takie mega nawisy. Jak Bidulbin. A on gad jeszcze ani razy nie wyszedł mówi ze kolekcjonuje wyjscia zeby pojechac w czerwcu na targi samochodowe do lipska. Cwaniak.

reklama
to ja sie obłowiłam za szopingu wczoraj i przed...tak jak gore mialam 38/36 tak teraz 40 a doł 44!:szok:a wygladam niezle no. Waga dalej ani drgnie...od porodu nie jem po 18 a od 2 tyg jem sniadanie -bułka i obiad bo nie mam apetytu...kurrka niech sie cos ruszy

ja tesknie za fitnessem strasznie. Moze od soboty zaczne truchtanie po 20 minut chociaz...

a czy wy czujecie sie jeszcze osłabione fizycznie po porodzie? bo ja juz lepiej ale dalej nie czuje sie jakos super

Ja strasznie słabo ;/ wszystko mnie męczy taka mimoza się ze mnie zrobiła. Po spacerze godzinnym padam razem z Małpką. Pewnie na fitnessie bym odpadła po 10 minutach ;p

A wiecie tak sobie myślę że tez przecież jest przesilenie wiosenne to nam napewno nie pomaga nie być zmęczonymi :-/ Oj wydaje mi się że latem na plaży nie będzie mnie:-(. Ale gin mnie pocieszał wczoraj że tak naprawde to do pół roku "coś robiąc" się schodzi z wagi itp a niektóre babki nawet rok.

Mi się wydaje, że jak zaczniemy Dziewczyny teraz na wiosnę codziennie na spacerki chodzić, to zaraz lepiej się poczujemy i waga się ruszy w dółłłłł:-). Ja właśnie lece

Marciaa, ja też się czuję osłabiona jakoś po ciąży i porodzie. Od kilku dni zaczęłam ćwiczyć, ale to ok. 10 minut dziennie, ale dobre i tyle hehe.:tak:

Marcia ja tez ni emam apetytu wogole prawie nie jem.... a fitness heh moj orbiterek az sie prosi moze dzis wleze i poczwicze troche :p a na wage nie wchodze bo sie boje :D

Marcia ja tez ni emam apetytu wogole prawie nie jem.... a fitness heh moj orbiterek az sie prosi moze dzis wleze i poczwicze troche :p a na wage nie wchodze bo sie boje :D
Jak ja bym tak chciała :cool: U mnie apetyt za dwoje albo i za troje. Ciągle coś zażeram i pewnie dlatego nie chudnę. Patrząc na to co jem, to cieszę się, że nie tyję a waga w miejscu stoi.
Pozdrawiam

Jak ja bym tak chciała :cool: U mnie apetyt za dwoje albo i za troje. Ciągle coś zażeram i pewnie dlatego nie chudnę. Patrząc na to co jem, to cieszę się, że nie tyję a waga w miejscu stoi.
Pozdrawiam

jakbym siebie słyszała:-D najgorzej że żrę słodkie (ciasteczka, cukierki......:wściekła/y:)

reklama
O nie to ja mięcho i to ile ;/ nie mogę miec w lodowce kabanosów ani salami ani pod zadnym pozorem parówek( wiem wiem z czego sa robione ale ja je kocham) bo nie umiem odeprzec pokusy.

Do góry