reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

a ja właśnie wszamałam całą paczkę prażynek krewetkowych, bagatela 519 kcal, a co tam zrzuci się później :-) uwielbiam ciążę właśnie za możliwość obżerania się bez wyrzutów sumienia :-)

reklama
a ja właśnie wszamałam całą paczkę prażynek krewetkowych, bagatela 519 kcal, a co tam zrzuci się później :-) uwielbiam ciążę właśnie za możliwość obżerania się bez wyrzutów sumienia :-)
hehe, prażynki są super, ale ja wolę serowe cheetos-mój A. mówi, że śmierdzą masakrycznie, ale ja je uwielbiam:).I masz rację z tym obżeraniem-kiedy będziemy się mogły tak bezkarnie objadać i nikt Nam nie może odmówić:-D.Ja dziś dostałam mega wielką gałkę lodową o smaku cookies tylko dlatego że pan nie mógł mi odmówić jak poprosiłam o taką sporą bo dla mnie i dla dzidzi:rofl2:.
A u mnie stanęło na +15 i nie wiem co dalej bo się na wagę łazienkową pogniewałam:)

Ostatnia edycja:
ja wczoraj po 21. wysłałam P. do sklepu po paczkę chipsów ;D miałam wielką ochotę na twistos o smaku "fromage" mmm ;-) Kochany brzusio ;D

Niki222 - ja też lubię te serowe ;-) (smaczne śmierdziele) Bakaalia - twistos fromage mmm... matko święta chyba zaraz skocze do sklepu :-D szkoda że K wyjechał bo już by leciał :-D

Ja wczoraj wykorzystałam fakt, że P. zostawił w samochodzie swój telefon więc i tak musiał iść po niego.. przy okazji pokazałam mu na GOOGLE jaka to paczka (bo mój facet to musi mieć podane dokładnie jak co wygląda itd) i poszedł ;D Oczywiście potem jadł ze mną ;D

kończy się serial i lecę do sklepu :-) Jak nie będzie fromage twistos to Pani będzie biedna :-D ślinka mi cieknie jak Boga kocham, matkooo pierwszy raz tak mam żeby mi się aż tak bardzo czegoś chciało.
Bakaali - dziękuje to wszystko przez Ciebie :-D

dobrze że ja nie wiem jaki to smak tych chipsów o których mówicie :-D
ale tak czy inaczej przez Was zrobiła mi się ochota na jakieś chipsy.. jutro będę musiała sobie jakieś kupić :-D

reklama
Zjadłam na spółkę z kotem :-) ależ się oblizywał hi hi

W ogóle to powiem Wam że myślałam że w ciąży ma się co chwile zachcianki na "coś" ale u mnie to może z 4-5 razy tylko była jakaś zachcianka, tak więc myślę że nie tak strasznie często ;-) a zachcianki na tort ze śledziem to nigdy nie miałam tak więc to chyba jakiś mit ;-)

Do góry