reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
ja na razie -2kg.

wzrost 173 waga 69kg :)
w porpzedniej ciazy przytyłam 18kg przy nie jedzeni uslodyczy, piciu wody, i zdrowym racjonalnym odzywianiu i plywaniu 2xwtyg. Na szczescie nie bylo tych kg az tak widac.
Jednak jak ktos ma sklonnosci do tycia jak ja to i tak przytyje :p

Aż 7kg do tyłu?

Też jeszcze nie posiadam wagi u siebie, w cczwartek ważylam sie u rodziców waga pokazywała prawie 47kg:-p czyli jakieś 3kg na plusik:-):-D

Zgadzam się z koleżanką:-)
Ja również niestety należę do osób szczupłych, z czego nie jestem zadowolona:-(
Jestem w 12 tygodniu ciąży i 3 dni :)
Przed ciążą ważyłam 43 kg, a teraz 41 niecałe :-( Przy wzroście 154 cm.
Wcale nie tyję i brzuszka prawie nie widać:-( Bardzo się martwię czy wszystko będzie dobrze.
Choć dzisiaj byłam na badaniu usg pierwsze:-) Niby wszystko ok ale i tak się martwię. proszę uspokujcie mnie jakoś.
Może jest wśród was laseczka która ma podobną sytuację.

reklama
Ale martwisz się wagą? ja też nie tyję a chudnę.. ale dzidzia ma się dobrze i fika koziołki więc nie ma się czym martwić:)

Do góry