reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

Juluszka, co za zdrowe odżywianie, ja nie mam tyle zaparcia... A te kilogramy to chyba tylko w brzuszek i biust poszły, dwa rozmiary to musi być spora różnica wagowa.

Do mnie babka w poczekalni u lekarza zagadała, że te ciężarne po za kolejką wchodzą do lekarza, a ja że tak nie jest, że sama jestem w ciąży, ale się zaczerwieniła:zawstydzona/y: Mówi, że nie zauważyła,heh a już się cieszyłam, że mi brzusio tak ładnie widać:baffled:

spokojnie kochana bedziesz miala jeszcze bebzuch ja tez na pocztaku bylam niecierpliwa teraz mam balon przed soba i juz zwinnosc nie ta :(

reklama
Anika nie przejmuj sie. Ty w lipcu zamawiasz dzwig, a moj m stwierdzil ostatnio ze chyba kupi mi taczki i bedzie mnie w nich wozil bo go szlag trafia ze sie tak chodze powoli. o przepraszam tocze sie...:-) :-) :-)

gdy dzis wstalam to brzuchol zaczal mi ciążyć i tak mówię do męża że mi ciężko, a on "to może nie idź tylko się potocz..." ;-) :-D drań jeden

Mi sie tez juz sporo przytylo no i brzuszek tez niczego sobie,ale mezus mnie dzielnie wspiera :tak::tak::tak: nie mam na co narzekac :-) ostatnio-odkad mam bole tego nerwa w plecach i chodzic nie moge-prawie wszystko za mnie robi...jak ma tylko wolne to na nic mi nie pozwala tylko wszystko chce robic za mnie:tak:

zmierzyłam dziś z ciekawości swój brzuch bo mam wrażenie że urósł i faktycznie 7 kwietnia było 99cm a dziś jest już 103:-) także rosnę i rosnę;-)

reklama
a ja przed świętami miałam 89 cm, a kilka dni później już 94 cm
i tak sie utrzymuje do dziś

a waga od ponad tygodnia prawie sie nie zmienia, od początku 7,5 kg

Do góry