reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

ach dziewczynki, ja dzis 8 z przodu zabaczylam na wadze. czyli 10 do przodu juz. ale co mam zrobic??? tyc bede dalej, chocbym nie wiem co robila, a martwic sie bede kilogramami po porodzie. co mi tam, najwazniejsze zeby dzidzius mial dobrze.
ale tez mam sasiadke która w ciazy przytyla tylko 8 kilo... jak ona to zrobila???

reklama
Z tymi programami w telewizji to kazdy mowi inaczej, ale trzeba pamietac ze kazda z nas ma inne predyspozycje do tycia i inna przemiane materii.

Ja się tu w 100% zgodzę. :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wiele książek już zczytałam i tez wiele wersji na temat tycia było. Co lekarz to inna śpiewka. Teraz pobawię się w feministkę :rofl2::rofl2::rofl2: - ale zazwyczaj na temat tycia kobiet wypowiadają się negatywnie faceci lekarze!!!:wściekła/y: A co oni mogą o tym wiedzieć?? Przeciez nie rodza i nie tyją. A badania... ??:confused: Kazda kobieta jest inna i nie ma opcji by wszelkie ich teorie były 100%. :tak:;-)

hej, hej.
A ja sie musze pochwalic , ze w koncu mam, tak dlugo oczekiwany, 1kg na plusie!!! :-) :-)
Stopi gratuleczki pierwszego spokojnego kilogramka :-):-):-) jak tak bardzo chcesz troszkę przytyć wyporzyczę Ci moją dzidziunię ;-) ona od kiedy zagościła w brzuszku jada mięcho , mięcho i tylko mięcho :tak: najlepiej pieczone lub smarzone :tak: serki z pleśnią i tp . zdrową żywność :-):-):-)

No to ja też się dopiszę do wątku wagowego.
Przed ciążą - 56kg
18 tc - 59,5
Dwa tygodnie temu bylo 3,5 kg n plusie, teraz ne wiem bo sama się nie ważę, w 22 tyg. następna wizyta kontrolna, to zobaczymy. Nie mierzę się, więc nie wiem ile na plusie w pasie, ale jeszcze wchodze w spodnie biodrówki ( trochę mi ciasno, ale sie dopinam) w te z wyższym stanem już nie:no:. Za to piersi o dwa rozmiary większe:szok:

Dosia24 nie przejmuj sie!! Ja juz tez mam 10 na plusie!! moja siostra prytyla 20 kg w ciazy i dzidzia ma teraz 5 miesiecy a ona juz prawie wszystko zrzucila(zostalo jej 3kg) ja tez sie nie martwie tym,bo tak jak piszesz najwazniejsze ze dzidzia bedzie miala dobrze!! a potem szybko schudniemy i bedziemy super sexi mamy :-)

masz racje Aguś, hehe. utworzymy watek mam na diecie i bedzie tylko jedna regula. nie bedziemy wklejac zdjec z pysznosciami tak jak teraz. heh :-)

reklama
Dosia ale dietetyczne też może wyglądać smakowo:-)
A ja dziś wlazłam w spodnie których nie ruszałam 2tyg ponad... i mialam problem z dopięciem. Są teraz na styk, a były lużne w pasie...:-)

Do góry