reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

gabiaz ja wlaśnie sie boję, że nagle wybuchnę i się mega rozstępy zrobią, bo jak tak powolutku brzusio rośnie to nie ma takiego szoku dla skóry, no ale cóż, dla dzidziusia nawet rozstępy przyjmę z godnością:-D:-D:-D

reklama
Ja to świństwo już dawno przyjmuję z godnością. Na brzuchu już mam a do końca ciąży to nie wiem co to będzie? Ale nie pochlastam się z tego powodu, muszę z tym żyć. Ciekawe jak to będzie wyglądać po porodzie? Oj, aż boję się uruchamiać moją fantazję:szok::szok::szok::szok:

Asia decydując się na bejbisa brałyśmy wszystko w pakiecie all in one: rozstępy, humory, bóle brzucha i cycków, pieluchy, nocne wstawanie, kolki, kupki ......... i jak juz powiedziałyśmy A to nawet te rozstepy juz nie są takie straszne;-)

Asia ja juz sie powolutku zabezpieczam przed rozstępami i wsmarowuję w brzucho kremiki. Ale co tam te rozstępy i inne niedogodności, przytulenie takiego SKARBU po wszystkim to będzie przeżycie!!! I wtedy nic nam nie będzie przeszkadzało :tak::-)

zważyłam się dziś........ 3+
czyli zaczynam lecieć w górę. :baffled::szok:;-):-)

rozstępy mam jeszcze po Emilce, więc tym już się nie przejmuję, choć brzuszek smaruję co by nie mieć nowych.
Przeraziłaś mnie kasiakom tymi kolkami. Już zapomniałam jak to jest :szok:

no więc może nie trzeba się będzie dowiadywać, no nie? ;-)
Czasami dzieci wcale nie mają kolek i oby tak było u nas.

reklama
Wszystkim Lipcóweczkom, które maja na plusie!!!, to szczerze ja Wam juz zazdroszczę. I cieszcie sie z każdego kilograma - dla mnie to uroki ciązy :tak:
Ja niestety znów 2kg na minusie i to w blyskawiczym tępie:-( Apetytu coś nie mam i na siłe jem. A przed ciaza tak wcinalam wszytko i uwielbialam slodycze... teraz zero slodkosci :-(
A tak bym chciala juz sie zaokraglic i miec brzuszek..tak, zeby bylo juz widac , ze jestem w ciazy. A nie teksty - gdzie ty jestes w ciazy, nic nie widac:confused::confused:

Do góry