reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

no ciekawe ile nam zajmie dochodzenie do siebie jak już urodzimy. Mam nadzieje, że raz dwa. Wczoraj sobie pomyślałam o moich jeansach-achh jak fajnie by je było założyć. ALe przyznam się Wam, że już zapomniałam jak to było mieć płaski brzuch

reklama
Ja to akurat nigdy nie miałam płaskiego brzucha ale nadal wchodzę w spodnie sprzed ciąży. Najwyżej opuszczam sobie je pod brzuch, żeby nie gniotły i jest gites.

Wow!!!:szok::-D Asiu to super że tak się masz dobrze. Bo ja już w sumie zapomniałam co to są normalne jeansy. I przyznam się że teraz łapię się na tym, że z zazdrością patrze na dziewczyny w pięknie opiętych i dopasowanych spodniach:zawstydzona/y::-):-)

dziewczyny, zaskoczylyscie mnie z tym schylaniem. Ja jak dotad nie mam z tym problemu. Jestem nawet dosyc żwawa ale juz zaczelam odczuwac dodatkowe kilogramy. Z dnia na dzien moj brzuszek sie powieksza i dzisiaj z rana musialam przeszyc guzik w plaszczyku :-) a o jeansach sprzed ciazy moge zapomniec. Juz nawet zrobilam porzadki w szafie i wszystkie zapakowane w zgrabne paczuszki czekaja na "chudsze" czasy ;-) Tak naprawde to zaczynam odczuwac niedobor ciuchow :-D W nowe biustonosze juz sie zaopatrzylam, bo nie dosc ze wszystko mi sie wylewalo to nie moglam juz normalnie oddychac (obwod pod biustem skoczyl mi o 1 rozmiar)

Kochane, a mi waga znów stanęła, brzucha nie widac, nic nie rosnie :-( Kiedys przed ciąza miewałam wiekszy, jak sie najadlam> No cóz mam nadzieje , ze juz niebawem zaczie rosnac :-)

matylda u mnie nadal 0 kg na plusie, ale proszę nie jedz za mnie bo będę miała wyrzuty sumienia;-);-);-) brzusio mi się zaczął pojawiać, ale waga nadal stoi, właściwie wyf=daje mi się że ja chudnę, bo twarz mam strasznie kościstą, i nożki tez jakieś takie rachityczne się robią, spodnie ciążowe już noszę, bo tamte mnie cisnęly, muszę przyznać że miałam strzaszny problem, bo wszystkie S były na mnie za duże, ale w końcu upolowałam w H&M 36, i wyglądają super, dopoasowane, jak normalne dżinsiki:-)

:-D hihi :-D

Ja też zauważyłam, ze mam problem ze schylaniem się. Z większym wysiłkiem niż kiedyś zapinam kozaki, a jak się ostatnio natrudziłam, żeby obciąć sobie paznokcie u stóp :-D. Teraz mnie to śmieszy ale zobaczymy jak będzie dalej ;-)

Ja dostałam wczoraj przykaz od ginki żeby więcej jeść ;-)bo połowa ciąży a ja mam 2 kg na plusie

ja schylanie "trenuje" po kilka razy dziennie - musze zbierac kupy po moich psach :baffled:. Nie wiem jak dam rade za kilka tygodni bo rozrastam sie z zastraszajacym tempie. Wczoraj jak maz wrocil z delegacji to az sie zdziwil moim brzuchalem :-)
Dobrze, niech rosnie :-)
Magduska ja niby mam te 5 kg na plusie, ale faktycznie, jem jak smoczyca :-D A Ty podejrzewam ze jeszcze "wystrzelisz". A moze idzie Ci tylko w brzuszek i bobaska, bo np. u mnie to sie rozklada rownomiernie (dupsko, brzucho, cycochy, nawet paszcza mi sie jakos zaokraglila) W niedziele mam wizyte u mojego gina to powienien sie ucieszyc, bo na ostatniej wizycie jak mu powiedzialam ile waze to az zawyl z rozpaczy ;-)

reklama
kasiakom ja mam podobnie, od początku zgubiły mi się 2 kg i waga się utrzymuje. Brzucha prawie zero jeśli chodzi o porównanie przed ciążą, co prawda weszłam w ten cudny okres w trakcie gubienia zbędnych 10kg Ale myślałam że jakoś szybciej będzie widać brzucho.
Ale pewnie wybuchnę nagle i wszyscy uwierzą w końcu:-D

Do góry